Sivut

20121011

Taikatossut

Nyt esittelen teille kengät, jotka jalassa maailma muuttuu ihmeellisemmäksi.

Photobucket

Löysin nuo huimat kaksi euroa maksavat popot Kankaanpään Kierrätyskeskuksesta. En ole ihan varma ovatko nuo edes naisten kengät! Kieltämättä näistä tulee ehkä hieman mieleen nuorehkon pikkupojan pyhäjalkineet. Vaikkei kuvasta kovin selkeästi näykään, kengät ovat myös hieman creeper-tyyliset, sillä niissä on korkea ja melko tasainen pohja, ja tietty tuo nauhaosiokin on tuommoinen.

Voisin ainakin kuvitella, ettei creeperseillä ole hirvittävän mukava kävellä pitkiä matkoja, mutta nämä nahkatossut tuntuvat tositosi mukavilta jalassa. En ihmettelisi, vaikka noilla pystyisi lentämään ja hyppimään pilvissä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tällä hetkellä istun tylsistyneenä ja kipeänä Tampereen kodissa. Kengät jäivät Kankaanpäähän, niin kuin tietenkin kaikki muutkin kivat ja tärkeät tavarat. Pitäisi kai tehdä koulujuttuja, pohjapiirroksia ja sellaista. Yritin tuossa väkertää käsilläni jotakin mielenkiintoista, mutta puolet tarvittavista tavaroista on tietenkin siellä yksiössä. Hirvittävän hankalaa, kun elämä on hajautettuna niin moneen eri osoitteeseen...

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Jännät kengät ja kauniita luontokuvia. .-) Kurjaa, että olet sairaana, toivottavasti paranet pian. .-)

Anna kirjoitti...

Oho, luulin jo vastanneeni kommenttiisi, mutten sitten ollutkaan =D Kiitos, ja koetan tästä parantua!