Sivut

20130427

1 viikko

TERVE. Viikko on ollut aika hektinen, tai oikeastaan mä olen tehnyt siitä itse hektisen. Kiireen vastapainoksi oon harrastellut neulontaa ja kutomista (kutemista), tai mitä ikinä. Aikaiseksi oon saanut muun muassa rosvopipon (alias konnakipan) ja nahkahanskaprojektiin liittyvät vielä erityissalaiset osaset. Lisäksi mulla on esittelemättä uusin valmistunut villapaita, tosin siitä puuttuu vielä pari juttua. Hassua, miten nää villajuttujen kyhäilyt aina ajottuu kesää kohti.
Pipo on neulottu ihan perus joustinneuleena (kaksi oikein, kaksi nurin) ja lätsän alotukseen riitti 120 silmukkaa. Kavennus sujui täysin lonkalta, jos ei lasketa Virven pikkuneuvoja!Koulussa on ollut mielenkiintoinen viikko. Meillä oli sijainen ja aiheena yhteisötaide. Meidän ryhmän teoksen/teon toteuttaminen oli tosi hauskaa ja avartavaa: Teippailtiin ruokalan pöytiin isot paperit ja annettiin ruokailijoille ohjeeksi kertoa tai piirtää kolme toivetta, haavetta ja unelmaa. Paperit olivat pöydissä pari päivää ja ne täyttyivätkin kiitettävästi! Alkusi vähän jännitettiin, että lähteekö kukaan mukaan juttuun, mutta se onnistuikin paremmin kuin hyvin. Lopuksi sitten vielä toteutettiin toiveista tilainstallaatio, eli kyhättiin naulakoiden, vanerilevyn ja lakanoiden avulla tila, jonne toiveista täydet paperit ripustettiin roikkumaan. Näin kerrottuna koko projekti kuulostaa tosi vaisulta, mutta onneksi työstä otettiin kuvia, joita voin hyvällä säkällä jakaa vielä myöhemmin täällä bloginkin puolella. Lisäksi viikolla tehtiin pari muuta työtä liittyen nykytaiteeseen. Oli tosi hauskaa!

Koulun lisäksi ollaan ehditty katsoa pari leffaa (Sweeney Todd ja Unelmien sielunmessu), juhlistettu Jennin kämppäläksiäisiä, pelattu Carcassonnea, poltettu kahdet popparit, suunniteltu vappurientoja ja kierretty kirppiksiä......Tiia opetti mua käyttämään kameraa ja Gimpiä sekä miten lasketaan lukujonoaiheisia tehtäviä!...Banaanien (top secret) kuvausprojekti jatkuu yhä!...Pyöräilykausi on korkattu! Psst, Virve: Muista varoa ens kerralla sitä asfalttimuhkuraa......Herättelen luovuutta kuuntelemalla tätä, haahuilemalla ulkona ja katsellen vanhoja töitä. Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Oo, oletpa kivan pipon neulonut. .-) Jännältä kyllä kuulostaakin tuo ruokala-hommeli, olisi tosiaan kivaa saada nähdä kuvia siitä. .-) Mäkin tarvitsisin jonkun opettamaan Gimpin käytössä, nyt tälle uudelle koneelle tuli ladattua joku modernimpi versio, ja olen ihan sekaisin sen kanssa, en esim. osaa enää tallentaa kuvia, vaan minun pitää muokkauksen jälkeen kopsia ne painttiin ja tallentaa sen kautta. .-P No joo, postailes taas, jaksaisin lukea kirjoituksiasi vaikka joka päivä!

hnrikafrk kirjoitti...

Heii, sulle ois sellaine kiva haaste tuolla >
http://stonegraybutterfly.blogspot.fi/2013/04/asuhaaste.html

:)

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Hei taidan tietää ton sun ongelman. Pikkusiskolla on se sama ongelma tuolla kotipuolessa. Mutta kannattaa painaa sieltä, mistä normaalisti tallennetaan, niin vähän alempaa kohtaa "korvaa 'kuvan nimi'" niin sitten se tallentaa sen kuvan, mutta korvaa vanhan. Jos et halua, että vanha kuva korvautuu, niin voit kokeilla painaa sitä "Vie" kohtaa, koska se tallentaa yhtä lailla sen kuvan =) Toivottavasti tästä oli jotain apua =D

hnrikafrk: Oi kiva! Käyn heti kattomassa! =)