Sivut

20130701

Koppis ja silmämunat

Mä kuulun nyt blogimaailman eliittiin ja aateliin, sillä olen onnellinen uuden epämääräiseltä jättikoppakuoriaiselta näyttävän hiusharjan omistaja! Ilmeisesti tämä hiusten ja muun karvaston lähtöä vähentävä harjain on jonkin sortin yleellisyystuote, jota on moneen otteeseen ylistetty eri blogeissa. Äite sen mulle armeliaasti kantoi tuliaisena Köpiksestä, joten hintaa en kuitenkaan tiedä.


Hiuksistoni väri on edelleen vihertävä, mutta koska en ole saanut palautetta töissä niin asiakkailta kuin työnantajaltakaan, uskon siis yhä näyttäväni ihmiseltä.


Tämän ja näiden erään illan askartelun tuloksessa komeilevien silmien saattelemana kuumotellaan huomista tulosta TTY:ltä. Jos pääsen läpi niin käyn kyllä ostamassa pullon skumppaa! Jos en, niin sitten kaks.

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

hahaa ny meil on ötökkäjengi! ja mitä skumppaa? jos läpi pääsee nii viinaa perkele, jos ei nii viinaa koko ajan perkele

A N N A kirjoitti...

Tiia: Jee! Ehkä se viina on kuitenkin enemmän mun juttu, sähän sen tiedät =D Ja bileet pystyyn sit lauantaina!!!

simssiliini kirjoitti...

Luin postauksen jo eilen, mutta netti lakkasi toimimasta, enkä saanut kommenttia silloin lähetetyksi. .-/ Ääk hyi, minä inhoan ja pelkään koppiksia! D-. Onneksi sinun koppiksesi tekee hyvää hiuksille. .-) En enää edes muista, miltä hiustesi väri näytti ennen värjäystä. .-D Minusta se näyttää jo ihan normaalilta. Hullua kyllä, miten pitkään väri oikein pysyy hiuksissa! Kiitos postauksesta.

simssiliini kirjoitti...

Hei, suunnittelemme Mouru-miittiä Särkänniemeen, ja mietin, voisinko tulla samalla kerralla katsomaan sinua. .-) Voisiko olla mahdollista, että voisin vierailla luonasi tai olla vaikka yötä? .-D

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Mäkin luin kommenttisi jo aikoja sitten, mutta en ole kerennyt vastaamaan =D Mullakin on välillä vaikeuksia muistaa, millainen se oikeesti vaalea karvasto oli!
Mutta laitan sulle vaikka sähköpostia tosta yöpymisjutusta =)