Sivut

20130804

Asunto C 37

Ollaan Naaman kanssa nähty aika paljon vaivaa (ja rahaa) tän meidän nykyisen asunnon saattamiseksi silmää miellyttävään kuntoon. Itse asiassa kaikki suunnittelutyö tapahtui mun pienessä päässäni, mutta siitä huolimatta Naama seurasi mun visioita mukisematta. Jälkeenpäin sain kuulla kehuja. Alla hieman ennen-jälkeen kuvia!

Makuuhuone

Ennen:

Jälkeen:




Sängyn päätyseinä on siis maalattu basaltti-nimisellä tummanharmaalla maalilla, muut seinät jäivät ihan vain valkoisiksi. Aikaisemmin makkarissa oli vain kerman väriset tapetit ruskeilla pilkuilla, jotka eivät jostain kumman syystä oikein natsanneet.

Olohuone

Ennen:
Jälkeen:

Ennen:

Jälkeen:



Myös olohuoneessa vaihtuivat seinien värit. Väreinä löytyy niin basalttia, graniittia sekä valkoista. Olkkarista seiniä työstäessä löytyivät tapettien alta tosiaan nämä ihanuudet.
Erityissuosikkina mun ja Naaman kohdalla olohuoneessa on toi spottivalo-jalkalamppu, jolla olikin hintaa huimat 300 euroa... Ja nahkasohvat ison toosan kera oli tietenkin pakko saada.

Keittiö

Ennen:

Jälkeen:

Ennen:

Jälkeen:



Keittiössä seinissä värinä myös basalttia ja toisena huomionarvoisena asiana laitoin Naaman vaihtamaan keittiökaappien pöhköt puunupit himoitsemaani teräkseen. Niinkin pieni asia saa aikaan ison muutoksen.

Sitten vielä pari kuvaa vessasta ja eteisen datausnurkasta. Niissä erot aikaisempaan eivät ole niin kummoisia, joten en sitten upannut tänne muutosta edeltäviä kuvia.

Vessa ja kylppäri




Meidän taisteluasema



Asunnon pohjaratkaisu tuntui ensin vähän oudolta, sillä kylpyhuoneeseen pääsee kahdesta eri ovesta ja vessa on tavallaan siinä samassa, mutta silti erotettu ovella kylppäristä. Kämpässä pääsee siis turhautuneena tarvittaessa juoksemaan ympyrää. Iso plussa on kuitenkin vaatehuone ja runsas kaappitila, mutta alkuperäinen keittiö muovimattoineen on aika tympeä. Ehkä sitten putkirempan yhteydessä voidaan kuosittaa köökiäkin vähän uusiksi.

Kuten jo ehkä kuvistakin huomasi, sisustuksessa suositaan erityisesti väreinä mustaa, harmaan eri sävyjä, valkoista ja tehosteena keltaista. Metalli, lasipinnat ja nahka ovat myös kova sana. Pääasia, että me molemmat tykätään asua täällä. Naama itse asiassa sanoikin, että onneksi asunnosta ei tullut liian tyttömäinen. En tiedä sitten kuvitteliko se oikeasti mun tykkäävän ruusutapeteista ja pitsityynyistä. Aw hell no.

Jos mielitte tarkempaa tietoa kopistamme, niin poiketkaahan visiitille. Mutta mitäs muuten tykkäsitte? Onko muutokset onnistuneita?

6 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Vau, täytyy kyllä näiden ennen&nyt-kuvien jälkeen todeta, että paikka näyttää teidän käsittelyn jälkeen paljon paremmalta ja tyylikkäämmältä. .-) Ja tulihan tuota asuntoa ihasteltua myös ihan paikan päällä. .-D Minusta tuollaiset tietyt väriteemat on kivoja, kun jutut sopii yhteen jne. Näytin isillekin taloanne, kun hän tuossa käväisi ja ehdotti jo melkein vakavissaan, että sinut pitäisi palkata ehostamaan meidänkin taloa .-D Meidänkin talossa pystyy juoksemaan ympyrää, kun vessa+suihkuhuoneessa on kaksi ovea. .-D Tulisin kyllä mielelläni uudestaan käymään! .-D

anna kirjoitti...

simssiliini: Vou, kosolti kiitoksia! Aina on siistiä kuulla kehuja! Uskon vakaasti, että tolle ympyränjuoksumahdollisuudelle tulee mun kohdallani vielä paljon käyttöä. Ja jeps, vielä joku kerta!

hnrika / tyyppikirjoittaja.com kirjoitti...

Vähänkö kiva kämppä!! :)
Ilo olis vierailla kattomassa kyllä paikanpäällä miltä näyttää :D

anna kirjoitti...

hnrikafrk: Jep, mekin Naaman kanssa luonnollisesti tykätään! =D Kerrankin sai laittaa paikat just sen näköseksi ku ite haluaa!

Antero Jokinen kirjoitti...

Onpas teillä komee kämppä! :D Olisit pistäny Naamamon sisustaa yks huone ja tehny siitä ennen-jälkeen-kuvan :D Tai mistä senki tietää, ehkä se on ihan huippusisustaja, en vaan tiedä sitä!

anna kirjoitti...

Anttu: Kiitos! Olis ollu kyl hauskaa nähä mitä Naama olis saanu aikaan =D Tosin voinhan mä laittaa sen sisustaan ton meidän vaatehuoneen!