Sivut

20130807

DIY: Kaulakoru tölkkiklipsuista part 2



Tässä olisi taas askartelupaskartelua pitkästä aikaa.
Ainiin, ja pt ykkösen löydät täältä.
Mulla on selvästi joko tylsää tai sitten sadepäiviä on sattunut tähän kesään useampi, kun kerran saan näin paljon aikaiseksi näitä DIY-juttuja.


Suunnitteilla olisi samalla tekniikalla monia muitakin juttuja. En edes uskalla vielä kuvitella millaset korvikset tollasista saisi! Katu-uskottavuus kukoistaa jne.

Alunperin H&M:n bolero 3 euroa, vihreät arskat 1,50 euroa, Bonuskirppis

Lisäksi löysin Virven ja Jennin kanssa kirppiksellä kierrellessä kivakuosisen boleron ja aurinkolasit. Ja lasejahan mulla ei yhtiäkään siis valmiiksi edes ollutkaan... Hmhh. Bolerosta tulossa juttua vähän myöhemmin, keksin nimittäin sille mainion jalostusidean.
Mun täytyisi kyllä oppia jalostamaan, tai ainakin vähintään valistamaan tota Naamaa. Se on onnistunut avaamaan muropaketin väärästä päästä ja uhoamaan, että naiset kuuluu keittiöön. Aika huonoon suuntaan ollaan siis menossa. Täytyy toivoa, ettei mun viiden ja puolen vuoden koulutus valu ihan hukkaan nyt. Ärr.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Ooh, kiva tuollainen muhkea koru! .-D Kylläpä olet ovelasti pujotellut rautalankaa avaamisjutskujen väliin! Hienoja ostoksia! .-) Minäkin kerran repäisin suolapaketin oikein kunnolla auki, ja vasta sen jälkeen huomasin, että pieni "avaa tästä" -kohtakin olisi ollut olemassa. .-D

anna kirjoitti...

simssiliini: Jeps =D Täytyy myöntää, että mullekin on noiden pakkausten kanssa käynyt kämmejä...