Sivut

20130818

"Toisilla se on donitsi"

Mulla on reidet, sääret, selkä sekä erityisesti niska kipeänä eilisten Virven tuparien jäljiltä (Klubilla saoitettiin liian hyvää musiikkia). Tuli moshattua kerrassaan aivan liikaa. Musta tuntuu, et tarvitsen semmosen niskatuen. Muutenhan makaisin vaan sängyssä ja parantelisin itteäni, mutta huomenna alkaa koulu, hui!

Ehkä sen verran vielä pakitan menneisyyteen, että perjantaina käytiin tosiaan kuuntelemassa Naaman, Konstan ja Joelin kanssa Mekanismia ja törmättiin jännittävään uuteen tuttavuuteen: Kaiho Hetkenlaulajaan. Jäbä siis soittelee skittaansa pitkin Tamperetta ja improvisoi biisejä kuuliaporukkansa mukaan. Toki Kaiholta löytyy muutama luottobiisi, kuten "Miks sä aina poraat" ja "Leivos". Myös mä jouduin yhden biisin kohteeksi. Kaiho lauloi mm. mun aurinkolaseista ja pitkästä hameesta, ja siitä mitä sen alla piilottelen. Kuulemma tyttöjen ei tarvi joka päivä sheivata säärikarvoja. Nice.


Sitä paitsi ton mun hameen alla voisi piilotella paljon muutakin kuin karvaisia jalkoja. Koko asu on muuten vain ja ainoastaan kirppiskuteista ja kamoista kasattu. Bilelookia en ehtinyt edes ikuistaa, koska koko eilinen päivä meni hektisissä merkeissä. Kävin katsomassa mummua sairaalassa. Se oli taas saanut aivoinfarktin, mutta kuulemma tälläkin kertaa selvittiin säikähdyksellä. Onneksi. Mummun pitää vielä opettaa mulle sukkulapitsi, älä vielä kuole jooko.Taidan tästä mennä vielä vähän parantelemaan itteeni.

6 kommenttia:

Disasterpiece kirjoitti...

Mullaki vähä paikat jumissa lauantailta. :D Sunnuntai-aamuna heräsin silleen: "Jes ei päänsärkyä" kunnes yritin nousta sängystä ja vatsalihakset sano vastaan

A N N A kirjoitti...

Konsta: Vou, ootko tanssinu mahatanssia, vai miten sun vatsalihakset voi olla kipeenä? =D

Maanard kirjoitti...

Päästiin muuten Mekanismin kuvaan minkä ne laitto FB, tosin ollaan siel niin kaukana et vaikee saada selvää : D

Tiia kirjoitti...

Huhhuh oli kyl super bileet ja mulla on vieläkin pohkeet ja takareidet hellänä siitä pöydästä..?! Ja hallelujah se mun ja Elinan sunnuntain ajomatka... Ens kertaa ootellessa!!

Disasterpiece kirjoitti...

Anna: Mä en oo ihan varma mitä tulin siel vetäneeks :D

A N N A kirjoitti...

Naama: Hui, semi-siistiä!

Tiia: Kiva et oli kivaa, ja mäki odottelen jo ens kertaa! En kommentoi tota pöytää =D

Konsta: Susta ei koskaan tiiä!