Sivut

20131021

Aikainen joululahja

Söin just aimo kipollisen salmiakkijäätelöä ja avasin Moision hammashoitolan lähettämän paketin. Sieltä paljastui kopioita mun suukalustosta vuodelta 2009.

Gorillaz - Rockit

 photo IMG_3144_zpsbebea613.jpg
 photo IMG_3147_zps1bb14fef.jpg
 photo IMG_3146_zps135b7ad7.jpg
 photo IMG_3156_zps550d816a.jpg
 photo IMG_3157_zps2bcd7a1a.jpg photo IMG_3116_zps6c45b2be.jpg

Yllä päivän mietelause - tai oikeastaanhan se on torstailta. Kävi mielessä, että mitähän hittoa oon Moision hammashoitolalle antanut, kun kerran takaisin sain kipsiset tekarit omasta kurkustani. Kiitti vain.

Ja Sanni, jos luet tätä, niin eikös vain olisikin noi hammasmallit aika kuumottavaa halloweenrekvisiittaa?! Niitähän vois käyttää tuikkukippoina tai sit vaikka shottilaseina (or not).

6 kommenttia:

milla kirjoitti...

itelläni oli ala-asteesta yläasteelle hammasraudat ja omistan siksi noita muotteja neljät kappaleet. Itelläni ne on toiminu älyhyvin tuikkukippoina, super makeet! :3

Sanni kirjoitti...

Heh kävis kyllä! Meiltäkin löytyy noita :D

anna kirjoitti...

milla: Hei vou! Ei siis tarvii ees lasittaa tai mitään, et kestää tuikut? Voisin todella harkita! Hieman erilaista joulutunnelmaa!

Sanni: Joo, voin kuvitella et teillä on noita =D Onko omia vai potilaiden? 8D

simssiliini kirjoitti...

Haha, mulla hammaslääkäri joskus kysyi, haluanko noita vanhoja muotteja omakseni ja en sitten osannut kieltäytyä. .-D Meillä kummallakin on nuo hampaat ja kuviksessa tekemämme kipsikädet yhden olohuoneen kaapin päällä. .--DD Sinne kootaan ilmeisesti meidän ruumiinosia... Tuikkukippoideasi on mielenkiintoinen. .-D

milla kirjoitti...

no siis jos haluaa ne tuonne "suun" sisälle ni kantsii varmaan tehhä jotain, et se materiaali kestää eikä sula ja varmaan tulee laittaa jotain hampaiden väliin, mut itelläni on ollut ihan se normi tuikku tuossa koko hököttimen päällä! :3

anna kirjoitti...

simssiliini: Siis tosiasiassa mä sain aikoinaan postia kotiin, että josko tulisin noutamaan kipsihampaani pois sieltä lekureilta, mutta en koskaan sit mennyt! Kipsikädet olis kyl varmaan siistit. Ainoa toinen kipsinen ruumiinosa hampaiden lisäksi on hymytyttöpääni! Tosin onneksi se ei ole valu omasta naamastani.

milla: Hei siistiä! Varmaan kyllä pidän noi vaan tommosina kippoina, niin paloturvallisuuskin säilyy =D