Sivut

20131122

DIY: Villaresorit hanskoihin

 photo IMG_3620_zpsc6d76754.jpg

Koska mun vanhat nahkahanskat alkoivat olla jo niin kulahtaneet ranteen kohdalta, että ne hädin tuskin pysyi edes kädessä, ajattelin neulaista niihin melko pitkät villaresorit. Lyhensin hanskoja vähän ja ompelin käsin kutomani resorinpätkät kiinni.

 photo IMG_3596_zpsb9388e10.jpg
 photo IMG_3647_zpscf9d8659.jpg photo IMG_3617_zpsbb427322.jpg

Mun viikot, sekä myöskin tulevat sellaiset, ovat täynnä erinäisiä kouluhommia. Jätin jopa eilen laitoksen pikkujoulut väliin, jotta sain kasattua yhtä pienoismallia. Lisäksi oon tapellut tietokoneiden kanssa niin paljon, että ansaitsisin siitä vähintään jonkun pokaalin. Oon tehnyt listoja, lukujärjestyksiä ja vaikka mitä muistilappuja, jotta saisin kaikki hoidettua ajallaan, mutta jotenkin tuntuu siltä, että arkkariopiskeluun ennemminkin kuuluu ne kaikki all nighterit, aikaa vastaan taisteleminen ja älytön kiire. Samalla äärettömän huikeelta ja karmivalta tuntuu kahen viikon päässä häämöttävä tenttiviikko sekä Tammelaan takas palaaminen. Mä varmaan nukun ja vietän kaiken aikani siellä uudessa vessassa. Siitä tulee niin hieno!

3 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Sinä sitten olet ovela, kun saat kulahtaneista hanskoista taas uudenveroisia. .-> Jännää ja hienoa mustaa huulipunaa! Käsikuva on hiukan pelottavan näköinen. .-D Käsittämätön käsi! Höh, mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä vammaisemmaksi kaikki muuttuu. .-( Tosi surullista, että sinulla on kiireitä kouluhommien kanssa. Itsekin olen kiireisenä tuskaillut omien kouluhommien kanssa, eikä tekeminen tunnu koskaan loppuvan. .-s Voimia nyt runsaasti sinulle! Olen varma, että onnistut saamaan kaiken valmiiksi ajallaan, kunhan vain paneudut töihin kunnolla ja intohimolla! .-) Selviät kyllä tenttiviikoista, moni edeltäjäsikin on selvinnyt!

Kasa kirjoitti...

Ahistelen sinua haastella, sori. .-D
Säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa/seuraajaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Kysymyksiä odottamassa vastauksiasi!
1. Mikä on ollut tämän vuoden kohokohta?
2. Laitatko pöntön kannen kiinni vai jätätkö sen auki vessasta lähtiessäsi?
3. Oletko jo aloittanut joululahjojen hankkimista?
4. Mitä teit pienenä?
5. Linkkaa joku biisi missä on mielestäsi hieno musavideo.
6. Mistä kaikkialta sinut voi löytää netistä? (Ja millä nickeillä?)
7. Mitkä ovat viimeisimmät ostoksesi?
8. Mitä laitat yleensä leivän päälle?
9. Keksi kolme hyvää asiaa jokaisesta vuodenajasta.
10. Onko sinulla jokin outo tapa?
11. Keksi oma kysymys ja vastaa siihen!

anna kirjoitti...

simssiliini: Johan ovat tähän mennessä hommat alkaneetkin helpottaa ja kohta pääsee koomaamaan joulun ajaksi. Kyllä mä selviän =D Ja kiitos haasteesta, teen sen tässä joku kaunis päivä.