Sivut

20140218

Tuhon tiistai



Mä haisen kuin koira ja kirjoittelen ruoanlaiton lomassa spagetilla kirosanoja keittiönpöytään. Kaikkeen menee hermo, ei poikkeuksia. Mä en ole ikinä elämässäni stressannut mitään näin paljon. Multa lähtee hiuksia ja itken melkein joka päivä, koulussa vollotan sisäisesti. Kaikki on yhtä persettä välillä.

Ja sumua, niin kuin noi kuvat.

Jos nyt kaivamalla kaivan jotain positiivista, niin ainakin lumet on sulamassa hyvää vauhtia kevättä varten ja meidän jääkaappi on tosi täynnä ruokaa. Ja tää hilpeyttää hiukan. Voisimpa mäkin olla vaan joku lutu-eläin ja pyöriä päivät pitkät pakkausmuoveissa. Mulle saa sit kans linkata piri(stys)-biisejä.

4 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Voi ei, voimia! Hyvä että kurjasta mielentilasta huolimatta löydät edes jotain positiivista, vaikka se laiha lohtu olisikin. .-) Mäkin kadehdin pienenä mummolan kissaa, kun sen ei tarvinnut käydä koulua! Piristysbiisejä koitin selailla soittolistoiltani, mutta huomasin niiden olevan täynnä masemusaa, aika ankeaa. Noh, tässä yksi mikä tuli heti mieleen:
http://www.youtube.com/watch?v=0CfuS-Fz4zo

.-)

Tiia kirjoitti...

http://allwasteoftime.blogspot.fi/2014/02/shade.html
tsekkaa noi ja tää:

https://www.youtube.com/watch?v=YTCAKndJF1s

(y)

Fiku kirjoitti...

Kauheaa! Todella surullista että kuuluu niin huonoa. .-( Nyt kaikki ei mene niin kuin pitäisi. Koita muuttaa tavoitteita, anna itsellesi enemmän aikaa ja tee kivoja asioita. Juttele jollekin kaverille, kirjoita ajatuksia ylös. Pohdi, miksi tuntuu pahalta ja mieti, miten voisit tulla onnellisemmaksi. Tee taidetta kokemiesi tunteiden pohjalta. Ala taas hallitsemaan elämääsi. Stressiä nimittäin syntyy ihmisen tuntiessa, ettei hän kykene kontrolloimaan tilannetta. Opettele välillä hellittämään ja jättämään tekemättä velvollisuuksia. Kaikki kääntyy vielä paremmaksi. .-)

Nuo eläimet tosiaan ovat veikeitä! .-) Muista että ihmisenä elämisessäkin on omia etuja! Sinä voit tehdä ihan mitä vain, pystyt ihan mihin haluat. .-) Voimia!

anna kirjoitti...

Kasa: Joo, epistä kun eläinten ei tarvitse käydä koulussa. Kiitos biisilinkistä!

Tiia: Kiitos sullekin biiseistä (myös noista blogin!!)

Fiku: Tulipas sulta lista vinkkejä! Kiitos paljon!