Sivut

20140304

DIY: Hopeet popot

Pitkästä aikaa oli meidän parvekkeestakin muuta iloa kuin lisäkylmätila juomille. Kävin spraymaalaamassa ne mun 0,50 euron ysärikengät. Nyt niissä on superhuisi hopeinen korko.
1. Tarvitset suttaamista vaativat kengät, maalarinteippiä, pari muovipussia ja spraymaalia
2. Sujauta kengän se osa pussiin, minkä et halua maalaantuvan ja teippaa pussi tiiviisti kiinni kenkään
3. Hölskyttele spraymaali hyvin ja vuoraa maalausalueesi vaikka mainoksilla
4. Sit vaan anna palaa

Ite annoin noiden kuivua yön yli parvekkeella, jotta maalin sprayn hajun lähtis mahd. hyvin pois. Ja kannattaa siis muutenki maalata noi osissa ja antaa kuivua välissä.
Niin siistit.

Lisäksi mä olen semivakavasti harkinnut päiväkirjan kirjoittamisen alottamista. Joskus vuonna kivi sitä teinkin, mutten ole vielä päättänyt onko kyseinen puuha noloa vai ei. Nyt ei oo kyl muulle kirjottamiselle aikaa kuin kotitenteille. Mun silmät syöpyy päästä, sillä en ymmärrä tota tenttimateriaalia. Se on englanniksi ja aivan sairasta tollasta tieteellistä tekstiä. Joo eli, eipä muu auta kuin etsiä sopivaa lukumusiikkia ja ystävystyä sanakirjojen kanssa.

Nicolas Jaar - Mi Mujer
Klubi77 - Take Me Dancing (ft. Alexandra)
Chet Faker - Thinking in Textures (full album)

3 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Niin toivoin bloggeriin kirjautuessani, että joku olisi postannut, ja sinä olit! Nyt saan hyvän syyn pakoilla työhommia vielä muutaman minuutin. ,-) Kivannäköiset kengät kyllä tulikin, vielä niitä ei tosin taida voida ulkosalla esitellä. .-D Ei päiväkirjan pitämisessä mielestäni ole mitään noloa, vaikka toisaalta kun niitä tekstejä jälkeenpäin lukee voi tuntua aika nololta, tai oma vanha peruskouluaikainen päiväkirjani on ainakin nolo. .--D Hyi mitä tenttimateriaalia, yritä saada se hallintaan!

A N N A kirjoitti...

Kasa: Voi kuinka mainio ajoitus! Odottelen sinnikkäästi lämpimiä kelejä, mutta onneks tänään saatiin aurinkoa ainakin tänne treelle. Saa nähdä, mitä päiväkirjan kanssa käy =)

Fiku kirjoitti...

Vautsi, oot niin ovela vaatteiden muokkaamisessa hienoksi. .--D Kengät saivat ihan uutta hohtoa! <23

Ala ihmeessä kirjoittaa päiväkirjaa! Mitään ei kannata jättää tekemättä sen takia, että se olisi noloa. .-) Ihminen unohtaa kaiken niin nopeesti, että myöhemmin on kiva palata lukemaan vanhoja juttuja. .-) Sit musta on kanssa tosi arvokasta tavaraa, kun joskus kirjotin, kun mua potutti. Semmosesta voi vaikka napsia jotain kohtia tarinoihin tai muuten hyötykäyttää. .-)

Ja hyi, englanti on kauheeta! Ärsyttää, kun yliopistoissa täytyis lukea enkun kielistä moskaa, mistä ei takuulla tajuis mitään. .--s Äikässäkin valitetaan, että suomen kieli katoaa kohta tietyiltä aloilta, mutta silti vaan opiskellaan enkuksi eikä tehdä asialle mitään. .--s