Sivut

20140504

Marjatta osaa navigoida, minä en

Enkä muuten osaa kovin montaa muutakaan asiaa. Se pistää välillä sormet suuhun ja luun kurkkuun. Onneks on elämä aikaa opetella. Nyt harjoittelen tuntemaan mun uuden hiuskuontalon. Se sai viime kerrasta yli jääneen väripurkin ylleen ja nyt koko asunto haisee omenaiselle hoitoaineelle. Katsotaan mitä shokkivärin ja hoitoaineen sekoitus tuo huomenna tullessaan.




Tiesittekö muuten, että lidlin juusto-kinkku-täytteisessä croissantissa on 900 kaloria? Ystävä kertoi ja sai mut harkitsemaan elämäntaparemonttia kuudetta kertaa. Paistopiste on paholainen. Ja voi, olisimpa Marjatta, voisin navigoida itseni selville vesille. Pohjalta on hyvä ponnistaa, mutta sitä ennen menen kuitenkin nukkumaan.

1 kommentti:

Fiku kirjoitti...

Elämässä tulee liikaa vastaan asioita, joita ei osaa. .-( Tai kun tajuaa, että pitäisi olla parempi. Oma osaaminen ei riitä, vaikka tekisi kaikkensa! Omenaisen hoitoaineen haju on parempi kuin jonkin muun haju. .-D Tuleepa taas maailman viisaimpia juttuja kirjotettua, heh. Onneksi en ole syönyt kyseisiä croisantteja.