Sivut

20140721

Jaloista poikki, muttei puhki
The XX - Crystalised
The XX - VCR (Matthew Dear Remix)

Oon saanut kuulla vieraalta ihmiseltä, että oon kalpea kuin aave. Mut ei se haittaa. Ostin tumman siniset jättikokoset Leviksen samettihousut viidella eurolla kirppikseltä, pikniköin Virven kanssa, Virve heitti kahta (2) pulua kengällä ja opetti, et lokitkin osaa pissata.

Hukkasin aurinkolasit Tiian etukäteis-mini-tupareilla ja löysin ne, söin salaa subia ennen kuin Naama tuli töistä kotiin, ostettiin kans alennuksesta Disney-leffoja. Oon kävellyt ja juossut kilometrejä, sillä oon viimein voittanut itteni fyysisesti sekä henkisesti. Traumat pakollisista yläasteen kuntotesteistä on nyt karistettu ja löysin itteni yks päivä harmittelemasta, että miten mä talvella voin juosta, kun on niin liukasta. Hullu mä.

Lähdettiin myös Virven kaa ettiin mustikoita tosta lähimetiköstä, mut löydettiinkin vaan koirankakkaa, hyönteisiä ja kaks pakasterasiallista metsämansikoita, joista me väännettiin semisti sokeriton piirakka. Rakot jaloissa ovat parantuneet, eikä auringossa palanut nenäkään ole enää niin punainen.

Kesä rullaa mukavasti eteenpäin. Töiden ansiosta ei liian nopeasti, mutta sopivasti kuitenkin. Energiaa riittää normaalia enemmän, eikä tähän koneen eteen tee mieli turhan usein edes istua. Onneks, vaikka bloggailu jääkin hiukan vähemmälle.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Mustikkakausi on taas parhaimmillaan, ja mekin käydään melkein päivittäin noukkimassa metsästä rasiallinen marjoja popsittavaksi. .-D Mansikoita sen sijaan löytyy vähemmän, mutta teillä lykästi paremmin niiden suhteen. .-D Tuo olikin muuten hyvä huomio, että työt saa loman kulun tuntumaan hitaammalta!

anna kirjoitti...

Nom nom, mekin löydettiin nyt Naaman kaa monta kiloo mustikoita, eli ei huolta siitäkään enää =)