Sivut

20140701

Provinssi 2 0 1 4

Oli ihan superia. Festarineitsyys on nyt menetetty. Piilopullot ja bajamajat kokeiltu. Myös trangialla kokatut koiranruoalta ja ulosteen sekotukselta näyttäneet purkkilihapullat tuli testattua.

Aurinko osui onneks just viikonlopulle, oli lämmin, välillä jopa kuuma. Yöllä taas sai jäätyä ihan totaalisesti, etenkin kun makuupussin vetskari oli muussina. No, mutta eipä se haittaa, ku eihän tuolla tullut edes nukuttua.

Samuli Putro oli ihana, The Prodigy aivan mahtava, vaikka sainkin varpaat tohjoksi siellä keskellä väistellen pahimpia mosh pittejä. Rudimental ja Not Giving In -biisin aikana lavalle heitetyt nakit oli hulppeita, Kätilöt taas oli yhtä häiritsevä kuin aina ennenkin. Sivukorvalla tuli sitten kuunneltua Stam1naa, Dropkick Murphysiä, Cheekkiä, Vartiaista ja Banksia. Koko helahoito huipentu sitten Knife Partyyn sekä etenkin sen valoshowhun, aah.

Olisin tietty voinu laittaa jotain keikkakuviakin, mutta ne on kaikki Naaman puhelimessa. Ja Naama on katsastamassa autoa ja mä tietty malttamaton, joten tällä kertaa on tyytyminen näihin telttataidekuviin. Lisäksi veikkaan, että netti ja muut blogit olis täynnä täysin samanlaisia provinssikuvia, joten lääh puuh nääh. Ens kertaan.
2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Telttataidetta. .-D Mä en ole koskaan ollut festareilla, ois varmaan hieno kokemus. Ei vaan innosta lähteä kun harvemmin siellä esiintyy ketään minua kiinnostavaa, niin tuntuisi vähän turhalta. Mut hienoa että viihdyit(te). .-)

anna kirjoitti...

Oli joo hieno kokemus! Ja todellakin viihdyttiin =D