Sivut

20141005

Värikoodi
Taiteen vesivärisekoituksien sävyt löytyi myös erään syyspäivän asusta, oho oho. Supersyksyinen collegepaita maksoi vaivaiset viiskyt senttiä kirppiksellä ja voidaan käyttää sitä yhdessä Naaman kanssa vuorotellen. Mun mielestä on aika huvittavaa, kuinka mun asukokonaisuudet koostuu yleensä kokonaan toisten vanhoista vaatteista. Nytkin ainoat täysin uudet jutut oli kengät ja huivi.

Käytiin tossa kans Ikeassa ja ostettiin Tiian innoittamana kasveja kotiin. Yhden niistä nimeksi valikoitui Iso-Esteri. Tällä hetkellä meiltä löytyy myös Paavo, Martti ja Sirpa, mut pari ois vielä nimeämättäkin.

Muita juttuja tehtävälistalla on mm. häälahjataulun maalaaminen lauantaiks, sukkahousujen ostaminen (ärsyttävintä hommaa ikinä), imuroiminen (tähän pitää aina henkisesti valmistautua), puuttuvien luentomuistiinpanojen kopsailu, kollaasityön viimeistely keskiviikkoiseen kritiikkiin, suppilovahveroiden metsästys sekä bussilippujen hommaaminen Helsinkiin. No, tässäpä ens viikolle ajateltavaa. Kivaa myöhäistä sunnuntaita!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Kivasti tosiaan samat värit asussa ja vesivärityössä. .-D Kasveille on tärkeää keksiä nimet, appelsiinipuuni on nimeltään Risto. .-) Toivottavasti saat hoideltua tehtävälistan työt ilman sen suurempia ongelmia, voimia!

anna kirjoitti...

Jep! Musta tuntuu, että ne kukkaset ja kasvit tulee paremmin hoidettua, kun niillä on omat nimet :--D