Sivut

20150401Mieltä ylentäviä asioita:

- Skissipaperin rapina reppua kaivellessa. Luonnoksen voi myös piirtää vaikka maitopurkin kylkeen, jos lähettyvillä ei ole paperia ja luovuus tunkee läpi sormien varoittamatta.

- Käden mitan päässä on aina joku viivotin.

- Hauskaa on myös se, että koulusta ei saa opiskelumateriaaliksi pelkkiä monisteita vaan puolitoistametrisiä vanerisuikaleita. Tosin niiden kuljettaminen ruuhkabussissa on välillä kinkkistä.

- Löysin mun lähes kaksi vuotta kadoksissa olleen "bensavihkon".

- Tänään oli toiseksi viimeinen kerta enkun kurssia ja sain myös enkun esitelmän pidettyä. Myös yhden pienoismallin palautus oli eilen, joten jes, alan saada asioita pois päiväjärjestyksestä.

- Meillä ei käynyt virpojia. Pelkäsin sitä koko sunnuntain.

- Löysin biisin, joka on tehty käyttämällä The Sims 1 -pelin ääniä. Ihan parasta. Vois taas joku päivä kokeilla pelata sitä kaikkine lisäreineen. Pienenä oli ehkä hauskinta ikinä, kun miespuolisten simhahmojen simkieleen kuului ilmaus "Ime viina". Yksi kaveri myös sanoi, että synkimpiin arkkitehtitunnustuksiin kuuluu se, ettei ole pelannut koskaan simssiä. Onneks mulla ei ole sitä huolta.

- Alettiin Naaman kanssa kattomaan Breaking Badia ja se on kyllä ihan huikee sarja.

- Huomenna saan nukkua pitkään, eikä tarvi herätä 5.30, parasta!

- Virve lupasi värjätä mun hiukset pääsiäiseksi. Pitäis vielä päättää, että millaseksi ja minkä väriseksi. Toi takaraivon lemmikkisiiliki täytyis varmaan taas napsia lyhkäsemmäksi.

Kivaa aprillipäivää kaikille! Vielä kerkee juksuttaan ihmisiä.

Ei kommentteja: