Sivut

20150825Elokuun yöt on mustia ja kylmiä. Viikonloppu tuli vietettyä Parkanossa ja Honkajoella, sekä hieman myös muistoja verestäen Kankaanpäässä. Kesän viime hetken telttailut taas tuli koettua myös melko hyisissä oloissa ennen koulun alkua. Eilen nimittäin oli eka päivä, mikä alkoi kepeästi rakennusopin luennolla. Näiden siihen kurssiin liittyvien lakitekstien lukeminen on aikas työlästä, etenkin kun aiheena on Suomen rakentamismääräyskokoelman A1 osio rakentamisen valvonnasta ja teknisestä tarkastuksesta, ungh. Mut onneksi syksylle on luvassa kaikkea huisia juttua ja mä ainakin osasinkin jo kaivata takasin kouluun pääsyä.

Toinen siisti juttu oli, kun Naama kokkasi yks kerta iltapalaksi ite ampumaansa telkkää. Se oli aikas makosaa. Tosi luomua ja lähiruokaaki vissiin.

Ja sit toi kuva on vaan meidän keittiön ikkunasta, josta näkyi, kun kuu helotti suoraan Tornihotellin yläpuolella. Mulle tuli mieleen se perinteinen ja jouluinen seimiasetelma, varsinkin kun otin ton kuvan eilen eli 24. päivä. Ehkä joku väänsi siellä jotain vapahtajavauvaa maailmaan. Mut onneks ei vielä oo joulu tai talvi.

Ei kommentteja: