SivutAnna
21
Arkkitehtiopiskelija
Tampere

Mut on kasvattanut niin Sarkolan vehnäpellot eli landet ja pöndet, mutta samalla oon saanut kokea Helsingin betonit, asfaltit ja lähiökerrostalot. Nyt kuitenkin pyrin parhaani mukaan sluibailemaan Tampereella yhdessä, eli niin sanotusti saman katon alla, Naaman kanssa. Ollaanhan me oltu yhdessä kohta yli seitsemän vuotta.

Opiskelen arkkitehtuuria Tampereen teknillisessä yliopistossa. Oon aina ollut kiinnostunut suunnittelusta, piirtämisestä ja sun muusta taiteilusta. Luovuuspuuskat ovat mulle niitä kaikkein koukuttavimpia, toisinaan jopa tehokkaampia kuin alkoholi. Design, DIY-projektit, tuunaus ja muotoilu ovat mulle sanoja, jotka saavat sormet syyhyämään ja aivot hyrräämään.

Olen kiinnostunut myös ihmisen anatomiasta, bioteknologiasta, astronomiasta, kirjoittamisesta ja kaiken uuden oppimisesta. Haluan vaatimattomasti olla oman aikani yleisnero.

Tällä hetkellä kuitenkin yritän vain opetella käyttämään huulipunaa, selviämään opintotuella ja olemaan aikuinen.

Blogista:
Oon kirjoittanut blogia varmaan ensimmäisistä lukiovuosista lähtien, mutta tämä nykyinen aikaansaannos on saastuttanut internettiä muutaman vuoden ajan. Blogi on mulle hyvä tapa jakaa omia asioitani, ajatuksiani ja etenkin aikaansaannoksiani.

Mun blogini ei todellakaan edusta mitään muodin kuumimpia trendejä tai ratsasta muutenkaan nykymaailman aallonharjalla, vaan ennemminkin kahlaa siellä rantaheinikossa käsipohjaa ja koettaa olla hukkumatta. Täältä löytyy lähinnä vain omia jauhamisiani, jokusia DIY-projekteja, rutkasti ininää ja urputusta, taidetta kera suurien heittomerkkien ja juttuja liittyen omaan ulkomuotooni ja pään sisältöön tai sisältämättömyyteen.