Sivut

20120711

Perhana

Oho, mut on hyväksytty Kankaanpään Opistoon opiskelemaan arkkitehtuuria! Sain myös eilen tietää pääseväni vuokralle toivomaani yksiöön, joten muutto K-päähän olisi sitten luvassa tuossa vajaan kahden kuukauden kuluttua, joten sitä innolla odotellessa. On tässä toki ollut muitakin kiireitä, sillä kuusipäiväinen työviikko painaa päälle, mutta päivitämpä tänne kuitenkin nämä hektisimmät kuulumiseni. Nyt kun kerran hurjassa elämässäni tulee tapahtumaan näinkin suuria muutoksia kuin omilleen muuttaminen, voisin alkaa päivittää tätä blogianikin hieman useammin vaikkapa lyhykäisempien postausten voimalla. Tosin en tiedä nähdäänkö mun juttujani jatkossa uuden blogin puolella, sillä en saa kirveelläkään tota Lukijat-gadgettia toimimaan! Yritin jo vähän kaikenlaista (en oikeasti kuitenkaan sitä kirvestä), mutta eipä tunnu auttavan. Eli jos joku huomattavasti fiksumpi osaa korjata kyseisen ongelman, olisin todella todella kiitollinen!

EDIT: Vau, kuin taikaiskusta, toi lukijajuttu toimii taas! Mahtavaa, nyt voin uudistaa rauhassa tätä haudasta jo varmaan neljättä kertaa nousevaa blogiani uutta tulemista varten. Ulkoasu vaihtoon (ainakin osaksi) ja kirjoitusinto vireeseen.

1 kommentti:

simssiliini kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta! .-) Kiva, että opiskelupaikka löytyi, ja arkkitehtuuri kuulostaakin mielenkiintoiselta jutulta! .-D Kivaa, että lukijajuttukin alkoi toimia! Voimia ja onnea sinulle suuriin muutokseen. .-) Postaile! .->