Sivut

20120828

Hirveästi haluttavaa

Ajattelin kirjoittaa jonkun selkoa tekevän postauksen mun vasta-alkaneesta koulusta. Sitten ajattelin vähän lisää ja tulin siihen tulokseen, että teen sen varmaan vasta sit, kun mulla on oikeesti jotain josta kirjottaa. Ehkä ens viikkoon mennessä oon ahtautunut arkkitehtuurin ihmeelliseen maailmaan sen verran, että siitä saisi jopa postauksen aikaiseksi.

Vaikka mun lompakosta löytyy tällä hetkellä vain ja tasan viisi senttiä, masensin itseäni selailemalla nettikauppoja tutkaillen millainen tuleva syysmuoti oikein onkaan. Kauppojen hyllyiltä en ole saanut kunnollista kuvaa syysvaatteista, mutta nettikaupoista löysin aika paljonkin kaikenlaista kivaa. Kokosimpa vielä löydöksiäni kollaaseiksi kiusatakseni lisää itseäni - sekä ehkä vähän myös teitä.

Photobucket

Tällaisista rojuista maksaisin mielelläni! Mikähän musta on oikein tulossa, kun noi niitit ja muut metalliasiat houkuttaa niin. Väreinä kiinnostavat erityisesti musta, tutut harmaan eri sävyt, sinapin keltainen, beige, tumman sininen ja vähän violettiinkin menevä sininen sekä viininpunainen. Kuvat ovat siis H&M:n nettikaupasta.

Photobucket

Sama värimaailma toistuu myös Kling:n nettikaupan tuotteissa. Tuon ylärivin vasemmalta kolmannen heebon kuteet ottaisin ehdottomasti eniten mielellään vastaan. Ja hitto, kun noilla kaikilla malleilla on niin ihanat hiukset.

Kyllä mä vähän muitakin nettikauppoja oikeesti selailin, mutta tässä nyt vähän esimerkkiä. Kumpa siihen jo heinäkuun puolessa välissä lähettämääni Kelan opintotukihakemukseen vastattaisiin pian, sillä eihän tässä uskalla ostaa edes maitoa (puhumattakaan vaatteista!), kun ei tiedä tukien varmoja määriä... Mutta huomenna olis tarkoitus lähteä ekskursio reissulle Tampereen Pispalaan, tarkemmin Saunasaareen. Samalla käydään parilla luennolla keskustassa ja aloitellaan ensimmäistä viikkotehtävää, joka on modernin huussin suunnittelu sinne Saunasaareen. Mehän ollaan vähän kuin Big Brother -talossa, kun viikkotehtäviäkin noin vain jaellaan. Toivottavasti mua ei äänestetä heti ensimmäisenä ulos.

Ei kommentteja: