Sivut

20120826

Oh, Ofelia!

Tulipas tossa eilen lauantaina kävästyä Tampereen Ylioppilastalolla Ofelia Marketissa. Sen lisäksi, että tein pari hassua hankintaa, sain inspiraatiota sekä pukeutumiseen että kaikkeen kivaan näpertelyyn. Vaikken itseäni osaa luokitella sen enempää metsätyttö-lolitaksi kuin burleskiksi pukeutujaksi, nappasivat silti useimmat tarjolla olevat myyjien tuotokset. Mäkin haluan sellaiset taikasormet, joilla loihditaan syötävän näköisiä vaahtokarkkikorviksia ja karuja elinkoruja, mmm.

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tarjolla oli siis piilomainontaa sisältäviä muotinäytöksiä, vaatteita, kenkiä, kaikkea, koruja, koruja ja koruja. Kävi tossa myyntipöytiä kierrellessä muutamaan otteeseen mielessä, että josko sitä itekin joskus uskaltautuisi perustamaan jonkun vähän vähemmän virallisen, hmm, käsityöpajan. Yritys kuulostaa liian vakavalta, mutta olis aika siistiä laittaa esille itsetekemiä juttuja ja jopa ehkä myydäkin niitä!

PhotobucketPhotobucket

Seuranani Sanni! (samaisesta linkistä löydätte myös lisöö kuveja tapahtumasta)
Kiitokset vielä myös meidän Rebekalle, joka hoiti kameran mukaan, kun ite homeaivoisena unohdin omani Kankaanpäähän.

Photobucket

Ja koska Ofelia Market on sen verran hipsteri tapahtuma, päätin vähän panostaa omaan pukeutumiseen, joten vou, tässä eka esitelty asukuva tässä blogissa.
Kaikki kamppeet on kirppikseltä, paitsi shortsit Lindexiltä ja over knee -sukat villisti veikkaamalla samaisesta putiikista.

Photobucket

Ostin siis lähes kuution muotoisen second hand pikkulaukun hintaan 20 euroa. Se on oikeaa nahkaa ja vieläpä suomalaista tuotantoa. 12 eurolla taas hankin Fredriksonin seikkailuhatun viidakkoretkiä varten, aika ihana vai mitä?

Photobucket 

Sormus taas maksoi neljä euroa ja on itse tehty. Pitääpi taas opetella pitelemään sormikoruja.
Näiden lisäksi hankin myös mukavat pullottavat päkiärakot jalkoihini.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Aikaa säästääkseni päätin hoitaa postauksesi lukemisen ja kommentoimisen nyt päivällä koulussa, jotta illalla pääsisin aikaisemmin nukkumaan. .-D Hienolta paikalta näyttää, ja hieno oli myös asusi. .-) Kaikki oli hienoa! .-D Olisi kyllä kivaa ostella sinun tekemiä juttuja, kun olet niin hyvä tekemään kaikkea. .-D Sieviä hankintojakin teit, jee. .-) Postaile taas. .-)

Anna kirjoitti...

simssiliini: Sinä se jaksat urhoollisesti kommentoida =D Kiitos paljon kehuistasi!