Sivut

20120818

DIY: Potkupuku kypsemmille

Hurr, hämäsin äsken makunystyröitäni syömällä suolakurkkua sisältävää kalakeittoa.
Löysin tänään sattumalta myös ihkauuden kivaisan yhtyeen sekä ennen kaikkea kuvattua aikaisemmin hankkimani ja lyhentämäni haalariasun. Mulla on ollut suunnitteilla ommella sarja erilaisia jumpsuit-asuja, mutta kaavattomana koko urakka on tuntunut turhan tuskalliselta. Onneksi yllärilöytö lievitti hetkellisesti aikuispotkupukuhimoani. No, onhan noi tommoset aika vauvamaisia asuja, eikös niin!

Photobucket
Photobucket

Haalari löysi tiensä haaviini siis Ylöjärven Vahinkotavaraliikkeestä ja päätyi surisemaan ompelukoneen alle lahkeiden lyhentämisen merkeissä. Koska olen äärimmäisen pihi ja muuta kamalaa, en voinut heittää jämäpaloiksi muuten meneviä lahkeita roskiin, vaan ajattelin näin koulujen alun kunniaksi tekaista jossain kohtaa niistä stabiloilleni ja tusseilleni pari kynäpenaalia.

Photobucket

Voi kyllä, siitä tuli muutosten jälkeen todella kiva! Ja varmaan huvittavinta koko jutussa oli se, että hintalapusta luntanneena tiesin vaatteen maksaneen aikaisemmin 69,95 euroa, mutta vahinkoja sattuu, joten alan liikkeestä sain haalarin pyöreään kymmenen euron hintaan.

Photobucket
Photobucket

Lisäksi ostin samaisesta paikasta ruskean ja puolipitkän räkäpaidan, cuatrokertaiset vetskarihousut, hurjan paljastavan röyhelöpaidan ja harmaan heppatyttöily neuleen. Ja jos noi kaikki ynnää yhteen, niin saa aika karsean kuvan mun tyylistä, mut aika kummallinen se kyllä onkin. Enkä mitenkään jaksanut "tuhlata tuhansia kiloja filmejä, niiden vaatteiden kuvaamiseen" (tällä kertaa melkolailla Pasilaa lainaten), joten anteeksi.

Ryntäämpä tästä vielä testailemaan haalariasun kestävyyttä tonne rappukäytävään viemällä roskat samalla alas. Katsotaan miten uutukaiset saumat selviävät kolmien portaiden pikajuoksusta. Huomenna sen sijaan katsastetaan jälleen kerran Kankaanpäätä ja käydään sotkussa moikkaamassa meidän urheaa Joelia! Sekä vielä tervetuloa vain, oi uudet, uljaat ja vähintäänkin yhtä urheat lukijat!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Sinä se sitten osaat tehdä kaikesta jotain hienoa. .-D Täytyisi varmaan itsekin joskus koittaa säätää jostain vanhasta rievusta uutta ja hauskaa. .-D Kyllä sai haalari uuden ilmeen, ja paljon paremman sellaisen. .-> Postailepa taas, kun aihetta ilmenee! .-)

Anna kirjoitti...

simssiliini: Kiitos ja koeta ihmeessä! Eipä siinä sitten paljon häviä, jos joku vanha kulunut paita ei tuunatessa onnistuiskaan =)