Sivut

20120808

DIY: Sisäsiistiä

Kyltit on aika kivoja. Ne tiedottaa, varoittaa tai ohjaa. Mun askartelema wc-kyltti taitaa tehdä noista kaikkia, jopa opastaa. Ihan kuin muka mun pienessä yksiössä pääsisi eksymään. Siellä on tasan kaks ovea, ulko-ovi ja vessan ovi. Keittiön ovi on revitty irti ja maatuu paraikaa häkkikomerossa.

Photobucket

Sain yllättäen iltasella idean muokata kauan kauan sitten Tiimarista ostamani pienen kehyksen mielenkiintoisempaan muotoon. Silloin muinoin, kun Ylöjärven Tiimari lopetti toimintansa Linkin alakerrassa ja siirtyi Elovainiolle, myytiin sulkeutuvassa myymälässä kaikkea rojua puoli-ilmaiseksi. Muovipussiin sai kerätä pöydistä kaikkea kivaa ja yksi täysi muovikassillinen maksoi yhteensä viisi euroa, riippumatta sen sisällöstä. Omaan pussiini valikoitui siis mm. tuo kehys. Olispa kaikissa kaupoissa aina samanlainen systeemi!

Photobucket
Photobucket

Piirtelin sitten ihan vaan paperille kuvan oikein kauniista vessakeijusta. Tylsät wee ja cee kirjaimet jätin suosiolla pois, koska ne on niin "aa, too mainstream!!!1"...

Photobucket

Sitten vaan revin ton soikion kehyksen keskeltä pois ja tökin sinitarroja sinne tänne. Ajattelin, et voisin vaikka joskus myöhemmin vielä vaihtaa vessakeijun tilalle jonkun toisen kuvan, niin en raaskinut liimata sitä kunnolla kiinni.

Photobucket
Photobucket

Lisäksi mulla on muutama muukin kehys, joihin pitäis keksiä sisältöä. Mitähän muita kodinkeijuja on vielä olemassa?

Photobucket

Mutta kyllä nyt kelpaa kakkia pöntöllä! Vieraatkin varmasti löytävät tiensä toilettiin. Ties minne lavuaariin muuten olisivat asioineet...

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Vau, olet niin hyvä piirtämään! Kiva ja omaperäinen vessakyltti. .-D

Anna kirjoitti...

simssiliini: Oi, kiitos! =)