Sivut

20121029

Dougans ja dyykkaus

Ihanaa, mahtavaa, ilmiömäistä! Tara Dougansin sivuille on ilmaantunut uusia vuoden 2012 töitä, ja ne ovat ylihuippuja. Kuolaan, ihailen ja palvon niitä kilpaa muka-taiteellisen-itseni kanssa.

Tosivau! Supervau! Kuvat vain sattuvat olemaan gif-muodossa, joten liitän tähän kirjoitukseen ihan tavallisia kuveja. Animaatioversioita voitte sitten vaikka ihastella kyseiseltä sivulta!

Photobucket
Photobucket

2010 ja 2009 vuosien saldoa:

Photobucket
Photobucket

Ja mitäs muuta tänään... No, olin dyykkaamassa rojuja ja roskia yhtä kuvistyötä varten sekä koulussa päätin jostain käsittämättömästä syystä tehdä pienoismallitaloni oranssista kartongista...? Ehkä olisi nyt viisainta siirtyä muiden koulutöiden pariin, joita olen onnistuneesti vältellyt aivan liian pitkän ajan. Äh, väsyttää.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Aika erikoisia teoksia. .-D Omalla tavallaan tosi siistejä, en tosin osaisi kuvitella tuollaisia tyyppejä kyylimään touhujani seinältä. .-D Siis jos nuo edes ovat tauluja, sellaisen mielikuvan ainakin sain. .-D Sanos muuta, väsymys minuakin vaivaa, koitankin kohta sammutella konetta ja painua nukkumaan. .-) Voimia koulutöiden kanssa, itelläkin oli vähän rästiin kertynyt töitä, mutta sain ne hoidetua. .-)

Anna kirjoitti...

simssiliini: Jep, ne on, mutta hyvällä tavalla! Itse asiassa tälläkin hetkellä mun tekis mieli vaan nukkua =(