Sivut

20121015

DIY: Lampaanvillainen tuubi

Valittelin tuossa viimeksi Tampereella, etten voi väkertää mitään erinäisten materiaalipuutoksien takia, mutta haha! Löysin tuolta talvivaatekätköstä vanhan beigen Burberryn kaulahuivin. Kyselin tietysti asianomaisilta, josko huiville ei enää olisi käyttöä, ja sainkin sen omaan vapaaseen käsittelyyni.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olen haikaillut marketeiden tuubihuivien perään, sekä suunnitellut useamman kuin kerran tekeväni sellaisen itse, mutten ole sitten saanut aikaiseksi. Kaipaisin sellaista muhkeaa yksilöä, jonka sisään voisi tahtoessaan tukehtua. Pitäisi vaan hommata paksummat puikot ja lankaa, mutta sellaisten hinnat ovat vielä toistaiseksi mansikoissa.

Siispä tämän Purberryn kohtaloksi tuli muuntautua tuubiksi! (Toivottavasti en saa nyt mitään vihapostia merkkirätin turmelusta)

Photobucket

Leikkelin nuo intiaanihapsumeiningit pois, mutta armahdin kuitenkin merkkilapun. Se kirjottu kuvio joka näkyy yhdessä ylemmässä kuvassa) sen sijaan sai luvan lähteä.

Photobucket

Sitten vain neulasin leikatut päät yhteen huivin oikeat puolet vastakkain ja hurautin ompelukoneella. Aika helppo tapa taikoa jotain uutta vanhoista kaulahuiveista. Suosittelen lämpimästi penkomaan hattuhyllyjä!

Photobucket

Sitten vain syysilmaan testailemaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vaikka huivista lähti melko mojovat palat pois, riittää se silti helposti kaksi kertaa kaulan ympäri. Huivi on kivan värinen ja siksi yhdistettävissä kätevästi lähes minkä tahansa muun väristen vaatteiden kanssa. Lisäksi se on tietenkin lämpöinen; kiitos lampaiden ja niiden villojen!

Hauskaa miten pörröiset lampaan karvastot sopivat motoristiseen nahkatakkiin, hmm.

Photobucket

Leikittiin siis yhdessä Naaman kanssa prätkähiiriä. Leipäjuusto tosin unohtui jääkaappiin.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Oo, jälleen kerran taitavaa tuunailua. .-) Itsellä ei tällä hetkellä meinaa riittää aika muihin kuin koulutöihin, vaikka kovasti haluaisin jo ottaa puikot kätösiin. .-P Noo, syyslomalla kai sitten. .-) Jostain syystä huvituin, kun mainitsit teidän leikkineen prätkähiiriä. .-D Hihi, postaile!

Anna kirjoitti...

simssiliini: Munkin on varmaan pakko alkaa kohta kutomaan, kun viime kerrasta on jo niin pitkä aika =) Ja noi nahkatakit sopivat mainiosti prätkähiirimeininkiin =D