Sivut

20130128

Pakko

Joulu meni jo, joten tein toivelistan pääsiäispupulle joulupukin sijaan. Osa haluamistani jutuista tuskin mahtuu ihan joka kinderiin tai munaseen, joten toivon sormet ristissä saavani ne sitten jollain muilla konstein. Helpointa onkin varmaan aloittaa listan kärkipäässä olevalla hiusten värjäämisellä, sillä hätähousuna kävin jo tilaamassa Cybershopista shokkiväriä (Crazy Color Sky Blue) ja aikomus olisi vaihtaa talvikarvoituksen väri vähän sinisempään!

 photo hiukset_zpse33cb836.png

En ole todellakaan mikään hiusten värjäyksen asiantuntija, mutta onneksi löysin innokkaita vapaaehtoisia siihenkin hommaan. Itse asiassa olen pyörinyt blondina koko lyhykäisen elämäni, jos muutamia syntyessä omaaviani mustia haituvia ei lasketa. Läpällä lähinnä kokeilen tätäkin tököttiä. Mitäpä sitä mitään koskaan tosissaan tekisikään, erh.


 photo venytyskorut_zps90984222.png

Toinen jo huomattavasti karvaston värin vaihtoa kauemmin päässäni pyörinyt ajatus on ollu venytyskorun tai useammankin hankkiminen. Ajattelin viattomasti pysyä vain muutamissa milleissä, mutta saa nähdä hurahdanko tohon hommaan. Perkele, kun en satu (viiden minuutin googletuksen jälkeen...) löytämään yhtä aivan mahtavaa tunneliparia! Voih, niissä oli juurikin siinä tunnelissa huisit tuuletinpropellit, jotka kuvauksen perusteella myös pyörivät oikeasti.
Mutta jos nyt alkajaisiksi kävisin vain hakemassa ne kolmannet reiät molempiin kuuloelimiin.

 photo tatuoinnit_zps5590d6cb.png

Kolmas juttu onkin sitten vähän kinkkisempi. Nimittäin tatuointi/tatuoinnit. Joku mun aivon osa on salaa päättänyt mun puolesta, että tulen joskus sellaisen hankkimaan, mutten itse ole selvillä mikä nahkaan kannattaisi hakkauttaa. Tällä hetkellä päässä pyörivät geometriset härpäkkeet sekä pieni kärpäsen kuva. Niska vois olla sijoituspaikaltaan nice.

 photo Galaxy_zpsf5a8f4e0.jpg

 photo avaruus_zpsfb4b868b.png

Oon aina tykännyt avaruusjutuista ja siitä äärettömästä itsessään, mutta nyt kun löysin Kyttälän kirppikseltä E.T. -kirjan ja lukaisin sen, voi niitä kakara-ajoista muistuttavien flashbackien määrää. Tietenkin myös C-3PO ja R2 ovat suloisia. Olisin ostanut Kankaanpään kirpputorilta myös Star Warsien Episode II, mutta sen kotelo oli aika surkeassa kunnossa, joten hyllyyn jäi. Mun olis tarkoitus myös kokeilla galaksikuvion väsäämistä jollekin vanhalle teepparille. Jos se onnistuu, voisin tehdä ohjeet myös tänne.

Tällä hetkellä tunnen vastustamatonta himoa vastaanottaa kaikkea galakseihin ja sen asukkaisiin liittyvää, joten avaruusjahti on julistettu alkaneeksi (Tammelaan muuton myötä järjestettäviä UFO-bileitä odotellessa...). Erityisesti yksi E.T. olisi nyt hyvin haluttu, sillä taikasormellaan se voisi vapauttaa meikän nuhakuumeen kourista.

5 kommenttia:

HenriikkaFreak kirjoitti...

Moi..

Haaste sulle > http://stonegraybutterfly.blogspot.fi/2013/01/coraline-haastoi-minut-haasteeseen.html

:)

A N N A kirjoitti...

Oi kiitos paljon! Toteutan sen tässä lähipäivinä =)

Sanni kirjoitti...

Kivannäkönen lista, nimimerkillä haluun kyllä sitten olla paikalla kun kolmas kohta joskus mahollisesti tapahtuu!
Shokkivärikokeilun tulos näyttää varmasti kanssa kivalta (ja ehkä mun hipsteröityneempi puoleni just ja just kestää sen että joku muukin kun mä ite värjää tukkaa välillä siniseks :D).

simssiliini kirjoitti...

Sinullapa on jänniä suunnitelmia! Minäkään en ole koskaan värjännyt tukkaani enkä tiedä, tulenko värjäämäänkään. Jänniä tatuointi-ideoitakin olet kehitellyt! .-) Hui, ei nyt teksti oikein synny, olen koko päivän kirjoittanut opotehtävänä ollutta tarinaa tulevaisuudestani, joka on kyllä aika kummallinen mielikuvitukseni perusteella. .--D

A N N A kirjoitti...

Sanni: Juuh, täytyy tosin vielä vakavasti harkita kolmoskohdan toteutumista =s Ja katotaan nyt millainen siitä pehkosta sit tulee!

simssiliini: Hei, kiitos! Ja toivottavasti kirjoituksesi onnistuu =)