Sivut

20130204

Ostamoisia

Mun piti tosiaan tänään tehdä postaus viikonlopun lumilinnariennoista, mutta jostain syystä se alkoi tylsättää, joten saatte sittenkin ihastella Cybershopin paketin sisältöjä ja vähän muutakin materiaan liittyvää. Lumilinnasta lisää sitten kivammalla ajalla.

Mutta ensin mielen virkistykseksi kuva tämän päivän ArchiCAD -tunnilta. Rendailtiin ja photaroitiin meidän lumilinnamalleja, mutta mun omani äityikin laserkissojen ja hypnotoadien taisteluareenaksi.

 photo lumilinnataisto1_zps25840e92.png
 photo IMG_9362-1_zps6734be98.jpg

No, ehkäpä huomionarvoisimman tuotteet edellä mainitun paketin sisällöstä olivat shokkivärit. Saa nähdä riittävätkö edes nämä kolme purtiloa mun pehkon sinertämiseen.
Viininpunainen kynsilakka taas löytyi ihan sattumalta ruokaostoksien lomassa.

 photo IMG_9364-1_zpsf77ce2fe.jpg

Cyberpakettiin lukeutui myös tämä tikari, jolla mun olisi tarkoitus alkaa venyttelemään korvalehteäni. Katsotaan milloin uskallan alottaa sen touhun.

 photo IMG_9360-1_zps7a85ec49.jpg
 photo IMG_9361_zps5bdadf0c.jpg

Homppelit sateenvarjon alla esiintyvät uudessa teepparissa, joka löytyi myös samaisesta paketista. Suunnitelmissa olisi toteuttaa jättipitkä korkealta vyötäröltä alas laskeutuva musta maksihame, jonka kanssa nämä höpsöt sopivat varmasti.

 photo IMG_9359_zps4ccf2d8a.jpg

Tämä jonkin sortin miniversio lepakkoviitasta kiusasi mua heti, kun näin sen. Pakko oli ottaa sekin kynsilakan kyytipojaksi cittarista.

 photo IMG_9371_zps71185132.jpg

Nämä lievästi kimaltavat pöksänderit taas haalin hurjalla -70% alennuksella Lindexiltä. Housuja multa ei niin hurjasti löydykään - tai siltä musta ainakin tuntuu. Totuus voi meinaan olla toinen, kun näin kevään kunniaksi ajattelin tyhjätä ja järkätä tota vaatekaappia. Täytyykin laittaa pakkaseen jääpalamuotit täyteen, sillä kun toi operaatio koittaa, saampa sitten lätkiä niitä tarpeen tullen hattuuni. Ei tule olemaan helppoa!Mä kai vetäydyn tästä taas hetkeksi matematiikan ihmeelliseen maailmaan DIA:n pääsykoetehtävien merkeissä. Niitä tehdessä tuntee itsensä totaaliseksi tolloksi, muttei tähän hätään muukaan auta, kun opittavana on lukion koko pitkän matikan asiat alle kolmessa kuukaudessa. Mutta hauskaa viikon alkua!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Huih, postailet niin rajua vauhtia, että minulta jää aina väliin pari postausta. .-D Hehe, kiinnostava tuo kissojen ja konnien taistelu. .-D Jännitän jo sinisten hiuksiesi näkemistä! Kivoja kamoja olit muutenkin saanut kasaan ostosten yhteydessä. .-) Voi ei, tosi kurja tuo matikkajuttu. .-( Voimia sen kanssa taisteluun! Itse sain juuri huomata pitkän matikan kertauskurssin kokeesta, etten ole näiden neljän vuoden aikana kehuttavasti kyseistä ainetta oppinut, että pitäisi minunkin kerrata kaikki ennen noita yo-kokeita.. Mutta kyllä me molemmat vielä selviydymme kunniakkaasti! .-D Kiitos postauksesta. .-)

A N N A kirjoitti...

Oho, anteeksi =D Ja kiitos kannustuksesta, sitä tarvitaan! Mutta eiköhän me suomalaisella sisulla pärjätä vallan mainiosti!