Sivut

20130209

Fleda

Tässä kuvaa mun uudesta karvastosta!

Aivan sataprosenttisen vakuuttunut en vielä ole älykkyysosamääräni kasvusta siirryttyäni siniseen blondeista, mutta ainakin matikan tunnilla tehtävät tuntuivat sujuneen jotenkin helpommin. Kauaa tästä tuskin saa nauttia, sillä hiuksia pestessä väri kuluu pikkuhiljaa pois.

Ällistyin siitä, että pehkooni riitti kaksi purtiloa (yhteensä 200 ml) väriä! Yli jäänyttä yksilöä saatan hyödyntää vielä hoitoaineena tarvittaessa kirkastamaan väriä. Töhnöttiä pidin päässä sellaiset nelisen tuntia ja välillä kuumensin sitä hiustenkuivaajalla. Värjäysvaatteena toimi jätesäkki, joka kyllä näytti ihan teurastusessulta.
Muistutuksena vielä, että kyseessä oli siis CrazyColor Sky Blue -väri.


Tässä kuva väristä parin hiustenpesun jälkeen. Mä en edes huomaa eroa...
Vaikka sininen tekee musta aika kalpean näköisen - tosin mikä tahansa mun vaaleaa kuontaloa tummempi väri saisi saman aikaiseksi - se sopii silti tosi nätisti yhteen silmien värin kanssa.

Lopputulos on sinertävän turkoosi, mutta ensimmäisenä saamieni kommenttien mukaan kaikki kuvailivat väriä siniseksi. Tietenkin eri valoissa värin vihretävyys vaihtelee, mutta ei se haittaa! Koulussa pari höpsöä keittiön-tätiä utelivat hiuksien aitoutta, mutta vakuuttelin ne uskomaan, ettei kyseessä ole peruukki.

 photo IMG_9439_zps7d23bc59.jpg

Kiitos vielä tuhannesti ihanalle Virvelle, joka hiukset värjäsi (ja lisäksi myös taitelili tuon ylempänä kuvassa näkyvän kalanruotoletin)!
Itse tykkäilen näistä paljon, mutta mitäs te pidätte?

Ei kommentteja: