Sivut

20130227

Vihreä vaihe

Hieman tuoreempaa kuvaa haalistuneesta karvastosta. Olisin ihan mielelläni katsellut värikkäämpää kuontaloani pitempään, mutta edessä (ainakin toivottavasti) siintävät kesätyöhaastattelut saavat mut turvautumaan syväpuhdistavaan shampooseen, jota aijonkin kokeilla tossa viikonloppuna. Josko väri sitten lähtisi nopeammin pois, eikä haastatteluissa sitten tarttisi selitellä hiusten kyseenalaista väriä.

Tosin tänään soittoa tuli edelliskesän työpaikan suunnalta, mutta ajattelin silti hakea myös muualle töihin, ja siksi hätäilenkin tota hiusväritystä. Edellisestä työpaikasta torimyyjänä onkin oikein meheviä muistoja. Toivon todella, että minua mansikkakojulla viihdyttäneet pappavanhukset ovat sen verran mediarajoitteisia, etteivät osaa lukea itsestään pahaa mun blogista.

 photo IMG_9886_zpsf03628b9.jpg
 photo IMG_98941_zpsb1f796be.jpg

Koulussa mun hiuksia on luonnehdittu merenneitomaisiksi, mutta mun mielestä kyseessä on ennemminkin merilevä! Mutta ihan hupaisaltahan toi edelleen näyttää ja tuo kivasti väriä tylsempiinkin kuteisiin.

Lätkäisempä tähän - en edes tiedä kenen, mutta vaikka itseni iloksi - muutaman kuvan pöydilläni pyörineistä tussitöistä. Tussijuttuja multa löytyisi aika kasa lisääkin, mutta ne eivät nyt sattuneet kohdalle, kun näitä kameroin. Ehkä voisin sutaista nämä kuvat vaikka kangaskasseihin. Voisi olla aika hienon näköiset!

 photo IMG_9895_zps6bc1ae8a.jpg
 photo IMG_9271_zpse8b093fb.jpg photo IMG_9897_zps020fcde8.jpg

Viimeinen on omistettu Juho-gerbiilille ja kaipaa vielä vähän jotain extraa. Voisin tehdä rotalle vaikka purkautuvat lasersuihkut silmiin.

Juhosta puheen ollen täytynee ilmoittaa, että raukka-parka on saanut jotenkin hampaansa vinksalleen, eikä sen vuoksi pysty syömään juuri mitään. Nyt viimeksi kun tarkistin, gerbiili oli jotenkin onnistunut irrottamaan tämän sojottavan hampaan ja kykenee nyt jyystämään esimerkiksi viinirypäleitä. Joudunkin nyt sitten gerbuille tarkoitetun siemensekoitteen tilalla tarjoilemaan nirsolle herralle puuroa, perunamuusia ja banaania. Eläinlääkäriin elukka pääsee ihan muutaman päivän sisään.

Täytyy nyt vain toivoa, niin kuin Elina keksi, että se irronnut hampi olikin vain maitohammas. Mitään hammasrautoja tai tekohampaita ei nimittäin tuon kokoisille elukoille taida olla olemassa.
Huom! Mustavalkoinen kuva ei siis viittaa mitenkään Juhon poismenoon, mutta toivotaan, että eläinlääkäri keksisi jotain.

 photo juho2_zpse8f7975b.jpg

P.S. Mun taas pitäisi äkkiä keksiä jotain kivoja uusia aiheita joista kirjoitella, koska nyt toi blogin sivussa oleva tagipilvi näyttää tosi rumalta...!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Gerbiileille kyllä kasvaa hampaat takaisin, meidänkin omilta oli monesti irronneet kun pääsivät nakertelemaan jotain pahvia kestävämpää, ja takasin kasvoivat.. Piti vain mössöruokia syöttää.

anna kirjoitti...

Oo, voi kiitos rohkaisevasta kommentista! Harmittaa vaan, kun Juho on niin surkean ja tylistyneen näköinen, kun ei pääse järsimään pahvejaan. Täytyy sitten vaan odotella hampaiden takaisin kasvua =)