Sivut

20130405

Rojuja

Hei, mä laitan tähän alkuun jotain hauskaa, niin kaikkien vihat päivittelemättömyyteni suhteen kaikkoavat.Tässä ostamani tuliais-magneetti Naamalle Kiasmasta. Pissa-kakka-huumori on ehkä parasta, eikä selvästikään tunne ikärajaa.

Siis tosiaan, käytiin tossa viime tiistaina kunnon possella palauttaan Espooseen arkkitehtihaun ennakkotehtäviä ja kipaistiinhan me tietenkin myös itse keskustan puolella. Ajattelin, että laitan kuvia pääkaupungista sitten (ja ehkä myös itse ennakkotehtävistä!!!), kunhan vaan saan kerättyä ne kaikki koneelle. Tällä kertaa saatte nauttia vain ja ainoastaan matkalta mukaan tarttuneista materialistisista hyödykkeistä. No, huijasin vähän, ihan kaikki eivät ole lähtöisin Helsingistä, mutta läjäytän nekin nyt kerralla näytöillenne.Vihko härskeillä bensakansilla, 10 e, Monki
Ponnari metallilinksulla, 4,90 e, Accessorize
Käsi-pallo-kaulakoru, 10 e, Monki
Ja sit toi magneetti, 4,50 e, KiasmaToi vihko on ehkä paras ostos pitkään aikaan! Se saa luvan toimia eräänlaisena palkintona ennakkotehtävistä (kunnialla?) selviytymisen merkiksi. Kaikista parasta on ehkä se, että noi bensakannet on irrotettavissa, joten vaikka tuhertaisin ton täyteen kaikkea, voin aina vipata kannet suoraan seuraavaan töherrysvihkoon.
Sain myös hommattua vesiliukoiset värikynät, joita päätinkin heti kokeilla. Uudet kynät pelotti kuitenkin vielä niin paljon, etten uskaltanut kokeilla kuin mustaa... Koko setti on siis Tampereen Suomalaisesta hintaan about 32 euroa.

Ja mitä olisikaan shoppailu ilman yhtäkään rättiostosta, erh.(Jo pitkään hamuamani) kauluspaita, 14,95 e, Cubus
Avaruus t-paita, 14,95 e, Cubus
Selästä avoin peruspaita, 4,95 e, Cubus
Semiurpot hopeat avaruussormikkaat, 8,90 e, Cubus

Kun noita kattoo yhdessä näin jälkikäteen niin, ei ne kauheen selväjärkisen ostoksilta näytä...

Mutta joo. Tota Monkin kaulakorua ehdin jo tuunailemaankin, joten voisin vaikka julkaista juttua siitä tässä ihan piakkoin. Nyt tyydyn vaan etsimään tietoa postimpressionismin esseetä varten ja odottelemaan Naaman lomalle pääsyä sekä tulevaa kesää. Ainakin aurinko paistaa jo tosi lupaavasti!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Voi, olet niin taitava piirtämään, että ihan kateellisuus iskee. .--D Aivan tosi mahti käsikuva! <3 Hienoja paitoja ja muita ostoksia! Lähetän sinulle lähi päivinä sähköpostia, joten sinun tulee vahtia uusia posteja, kun ehdit. .-)

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Voi kiitoksia! Ja okei, käyn kurkkimassa postejani. Tosin en ole ihan varma mihin osoitteeseen aijot viestisi laittaa, mutta enköhän mä sen löydä =D