Sivut

20130412

Tänään kiskotaan kelkkaa

Hurr, oon kärsinyt tänään sellaisesta lievästä krapulasta siitä saakka kun nousin sängystä. Häiritsevintä on ehkä se, että alkoholi ei ole aiheuttanut kyseistä olotilaa. Epäilen vahvasti joko eilistä jo melkein päiväyksensä yli hautunutta kanasalaattia tai jotain jännitystä tämän iltaisia iltamia sekä myöskin mitä todennäköisemmin jo kesällä Tammelaan muuttoa kohtaan. Tampereelle olisin joka tapauksessa muuttamassa ens kuun aikana, mutta aikaistunut hynttyiden yhteen heittäminen Naaman kanssa riemastuttaa.
Ja niistä iltamista vielä sen verran, että pitäisi etsiä pelikortit, asentaa kamera kuvauskuntoon ja keksiä jostain boolikauha. Todennäköisesti joudutaan tyytymään luovaan köyhän opiskelijan versioon, eli desilitramittaan. Mutta meikä alkaa tästä hilautumaan Elinalle päin! Hauskaa aloittaa humaltuminen niinkin aikaisin kuin iltapäivästä. Alla vielä vähän fiiliksiä.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Oo, kivaa, että muutat yhteen Naaman kanssa! Toivottavasti iltamista tulee kivat. .-) Ja siitä sähkäristä, niin mielestäni laitoin viestiä tulemaan mese-osoitteeseesi, mutta jos sieltä ei mitään löydy, niin joko minä olen säätänyt tai tekniikka puijannut. .-P

A N N A kirjoitti...

Juu, kävin kattomassa sähköpostin ja vastaankin siihen tänään =) Jos ei haittaa, niin laitan vastauksen eri postin kautta, kun tuo hotmaili ei aina tahdo toimia mulla.