Sivut

20130414

Stiflat

Tulin postaamaan heti uusiksi, sillä haluan saada noi DIA:n ennakkotehtävät pois näkyvistä ton blogin etusivulta. Ne on aika ahistavaa katseltavaa (ainakin näin sunnuntai-iltapäivänä). Ja toisekseen hullaannuin muutamiin kevätkenkiin nettikaupoissa seikkaillessani. Auringossa paistattelevat asfaltit ihan huutavat mua vaihtamaan kengästöäni uudempaan. Samoin mun varpaani, tai ennemminkin niissä möllöttävät rakot, ulvovat harkitsemaan jotain muuta jalkaan pantavaa kuin noi mun iänikuset mustat maiharityyppiset tallustimet.

Kaikki kengät ovat Nasty Galin sivuilta. Toki samasta osoitteesta löytyy paljon muutakin haluttavaa.
Luulen, että saisin jalkani kipeeksi kyllä yhtälailla noilla yllä olevillakin popoilla, mutta kattokaa nyt niitä... Ei noita ehkä ihan joka janteri mieltäisi kevätkengiksi, mutta mun kohdalla ne toimii!

Ehkäpä silti cooliuskäyrältään kaikista jännimmän jalkineet on noi alla olevat. Oon nähnyt vastaavanlaisia saappaina, mutta noi on ehkä vähän käyttökelpoisemmat. Oikeastaan tarttisin enemmän kevätvaatteita, mutta saahan niistäkin aina haaveilla. Tällä hetkellä kaikki tommonen läpinäkyvä muovinen kiinnostaa, mutta niin myös eri kangasmateriaalien yhdisteleminen (kuten nahka, organza, sametti), erilaiset printit, kaikki kiiltävä ja mielenkiintoiset leikkaukset.Toissapäiväisistä iltamista vielä sen verran, että kiitos kaikille mukana olleille. Oli hauskaa! Onneksi podin sitä etukäteiskrapulaa, sillä lauantaiaamu sujui ihan normaalisti. Multa löytyy sitten kuvamateria melkeimpä liikaa, mutta katsotaan onko siellä mitään julkaisukelpoista. Mutta tää kuva taitaa kiteyttää aika optimaalisesti illan teemat ja tunnelmat!

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

i'm officially your reader now bebeeh!! toi vika on kyl ihan hirveen kiva kuva :-) pystyisitsä laittaa niitä kuvia perjantailta vaikka dropboxiin? ois kiva katella nyt ens viikolla :--)

Linnea kirjoitti...

Ohoij onpas kivoja kenkiä! :---)

A N N A kirjoitti...

Tiia: JES! Ja kiitos! Niitä kuvia on aika paljon, etten tiä saanko niitä tällä mokkulalla netin puolelle ollenkaan, mutta voin toki yrittää. Ajateltiin huomenna kattella niitä koulussa, mutta täytyyhän sulleki sinne pohjoseen saada jotain naureskeltavaa, eli lupaan koittaa uppaa ne vaikka sinne boxiin! Jos ei muuten niin saat ne myöhemmin toimitettuna oikein henkilökohtaisesti tikulla sinne Reimaan =)

Linnea: Haa, sulla (ja Sasulla) on blogi! Vaikuttaa lupaavaalta =) Ja kivoja tohveleita toki ovat.