Sivut

20130417

Pallit kenossa ja sata kymmenen lasissa

Rumpujen pärinää, fanfaareja, hurraa-huutoja, ablodeja ja ties mitä! Pääsin niistä mua hurjistuttaneista ennakkotehtävistä läpi! Lisäksi selvisin koulussa järjestetystä pääsykoedemosta. Ja vaikka meidän kokeeseen kuuluikin vaan neljä eri työtä, oli tunti tolkulla putkeen pakertaminen tosi rankkaa. En ole ihan varma kuinka jaksan sitten siellä tosi paikassa, kun siellä kokeet kestää sen neljä päivää. Onneksi tässä on vielä aikaa kehittää kisakuntoa!

Tässä vähän onnistumismusiikkia:
(Olisin laittanut jonkun maailman vallotus -kuvankin tänne, mutta meni Virven ja Jennin kanssa Leinikissä vähän myöhään, joten kuva jääköön väliin. Suosittelen kyllä kaikille Älypään virhevisaa. Me päästiin muistaakseni neljänneks vikalle tasolle, ooh!)



Seuraavana vuorossa olisi tila-analyysi-essee, siivoilua ja uuden puhelimen googlailua netistä. Harmittaa, kun en yhtään tiedä minkä haluaisin, ja varsinkin kun hinta rajottaa melkolailla mun ostopäätöstä. Luotto ja samoin arvostus näitä uusia "äly"puhelimia kohtaan on lähiaikoina ollut aika heikolla, kuten voi päätellä tästä fb-keskustelusta, jota Naaman kanssa kävin. Naama siis kirjoitteli itse Lumiallaan Parolannummelta käsin eilen illalla:



Mä en todellakaan tule pärjäämään minkään kosketusnäytöllisen kanssa, jos Naamakaan ei saa kirjotettua omallaan suomea. P.S. Onneksi oleellisin tuli kuitenkin kunnon äidinkielellä!

4 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Hienoa, että pääsit läpi ennakkotehtävistä! .-) Neljän päivän pääsykokeet kuulostavat villeiltä! D-. Kyllä sinä selviät niistä taistelutahdolla!! .-D Minäkin inhoan kaikkia uusia älypuhelimia ym! Minulla on aina vain "kivikautinen kännykkä" jostain vanhoista malleista. .--D

Linnea kirjoitti...

Jee! Voitontansseja ja sellaista! Ja vähän matikkaa päälle... :--)

Tiia kirjoitti...

ou nou, mul on täällä hirveet täpinät ku en tiiä menikö mulla noi tehtävät läpi! en muistanu soittaa sinne eilen(?) nii nyt sitä vaan sit ootellaan että onko kotikotiin/kankipäähän tullu kirjettä iiks! mut kiva kun sä pääsit!! :-)

anna kirjoitti...

simssiliini: Jep, kunnon pääsykoemaratoni tulossa! Mäkään en millään viitsisi siiryä noiden uusien ihmeellisten telefoonien maailmaan...

Linnea: Eikä ihan vain vähän matikkaa... =D Musta tuntuu, että ei pitäis muuta tehäkään kuin laskea!

Tiia: Katja paljasti, et olit päässy läpi! Hurjana onnea, ja kiitos =)