Sivut

20130513

Sitä itseään

Pakkasin tänään muutamia muuttolaatikoita. Perjantaina pääsen pois täältä Kankaanpäästä! Ihan niin kuin kokonaan. Mun kämppä on siis punaisten muuttolaatikoitten täyttämä labyrintti ja kaikki täällä on ihan hukassa. Ehkä eniten kuitenkin ite oon hukassa, koska en tajua mistä keksisin aikaa sekä pakkaamiselle että matikalle. Joo, anteeks, uli uli, mut kun ahdistaa...

Tänään esittelin koulussa ehkäpä, tai oikeastaan todellakin, top viiteen kategoriassa paskimmat kuvistyöt sijoittuvia sisustussuunnittelun tilatöitä. Lisäksi maistoin kouluruokana ollutta maksaa. Siitä en ole ihan varma kenen maksaa se oli, mutta ei ollut hyvää. Ostin myös shittarista Pirkka paristoja, sillä herättelen henkiin vanhan mp3-soittimeni. Vein myös postiin äitienpäivä kortin mummolle, tyylikkäästi myöhässä tottakai. Sen lisäksi, että eilen toivottelin joka suuntaan äitionnitteluja, hyvästelin Naaman, jonka näenkin sitten vasta 30. päivä seuraavan kerran. Inttileskeys riipii välillä tosi lujaa, etenkin kun tässä on samassa ihan liikaa muutakin stressattavaa.

Mun piti laittaa tähän postaukseen lähiaikoina ottamiani kuvia, mutta tajusin justiin, että mun muistikortti jäi kouluun. Ehkä voinkin viihdyttää iltaanne näillä:Mä.Epilän diskotaivas klo 21.00Epilän diskotaivas klo 22.00Karhut ulkoilemassa.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Oo, toivottavasti muutto on sujunut hyvin. .-) Noh, mitäs pienestä myöhäisyydestä, mä en muistanut mummolle ollenkaan korttia tehdä. .-( Sinä varmaan odotat 30. päivää, minä puolestaan kammoan, sillä silloin on minulla pääsykoe. .-D Hienot diskotaivaat!

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Oii, no eiköhän mummos tiedä kuitenkin olevansa tykätty =) Ja voi ei, onnea sulle pääsykokeisiin!!