Sivut

20130612

Ei täs midist

On sit tullut nyt muutettua, pakattua, roudattua, siivottua, soiteltua paikkoihin sekä piirrettyä pääsykokeissa ties ja mitä. Uuvuttaa. Arkkitehtivalinnan pisteet suunnittelukokeistakin pistivät ilmestyen ja nyt sitten odotellaan kieli pitkällä, täpinöissä, sormet, varpaat ja pakarat ristissä ja pystyssä, että mitä tuleman pitää. Sinne jäivät varaanikärryt, tonnin setelit ja muut mielenkiintoiset työt, ja sen kunniaksi tulikin huideltua pitkin Tamperetta tossa viime torstaina aika lujaa. Edelleen nolottaa ja suututtaa miten ne Rumassa kehtasivat heittää mut pihalle ja miten päädyttiin Tiian kanssa yöpymään rautatieasemalle. Yolo jne.Näkymä tulevan kodin parvekkeelta. Tammelan tori ei ihan näy tossa, mut ei sinnekään pitkä tepastelu ole. Kiinnostuksella ja kauhulla odotan millaista tuolla tulee olemaan Naaman kanssa. Voin kai sanoa asiasta vähän ilkeästi, sillä luotan siihen, ettei edellä mainittu kuitenkaan lue tätä blogia.
Tällä hetkellä kaksiosta löytyy vain eilen ostettu tv, jos Arabian kuppeja ja pyttyjä ei lasketa. Tärkeimmät ensin tietty.Täs mä viel heittämäs häränpyllyä. Kuullaan myöhemmin lisää!

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Hienoa, että kaikki tuska ja kurjuus alkaa olla takanapäin. .-) Muistan, kun joskus aikoja sitten sähköpostissa kerroit kerääväsi Arabia-kuppeja elämääsi varten, ja minä luin eläintäsi varten. .---D Minäkin haluan tulla uuteen kotiisi! .--D

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Jep! Kyllä Juho vois tosiaan tykätä noista arabioista, mut taidan kuitenki säilyttää sillä ihan oman ruokakipon =D Ja jos vaikka saataisiin jossain kohtaa järkättyä niin, että te molemmat pääsisitte käymään Tammelassa =)