Sivut

20130616

UUTISET

Kesäsade yllätti mut ja Sannin pyörälenkillä.
En saanut flunssaa.
Sen sijaan oon saanut aikaseks esimerkiksi tapetit alas seiniltä ja vähän maalia niiden tilalle. Piirtelykin on alkanut kiinnostaa ihan uudella tavalla. Nyt valmistaudun juhannukseen ja huomenna alkaviin töihin. Niihin on syytäkin varautua, etenkin ensimmäisenä mainittuun!


Naama lähti taas inttiin. TJ4 ei kuulosta lainkaan pahalta. Eihän tässä kerkeä edes tulla ikävä. Tosin vikat päivät voi tuntua yhtä pitkiltä kuin ekat kuukaudet. Katsotaan innolla sitten onko tyyppi miehistynyt sitten tammikuun!
Tiedä vaikka keksisin jotain oveluuksia kotiutumisen kunniaksi. Onko ehdotuksia?

Mietin yks päivä, että onko tämmönen "enemmän erossa" -vuosi tehnyt meille hyvää vai huonoa. Mähän vietin oikeastaan kaiken aikani Kankaanpäässä syksyllä ja sitten Naama paineli valtion palvelukseen kevääksi, jolloin Kankaanpää-Ylöjärvi väli venyi Hämeenlinnaan saakka. No, kohta sitä kiehnätään saman katon alla niin tiiviisti, että hyvä kun saa edes yksin vessassa käydä. Voi olla, että silloin sit kaipaa vaan omaa itseään ja yksinäisyyttä. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse nukkua yksin! Kyllä me toisiamme siedetään, ehkä jopa enemmänkin. Meidän juttu toimii. Ja Naaman sanoin:
"Hyvä se on, kun sen maalaa"
Ja siellä Tammelassahan me just perhana maalataankin!

Mutta mun mielestä toi vuosi teki omalla inhottavalla tavallaan ihan terää.

Loppuun vielä pieni lesoilu/polleilupalsta: Sain kuulla niinkin maireita uutisia, että kuulun kuulemma kahdellakymmenelläkolmella (24-1) pisteelläni TTY:n arkkivalinnan piirustuskokeiden neljänneksi parhaiden joukkoon. Neljänneksi tulleita on siis enemmänkin kuin minä, joten ainakin seitsemän ensimmäisen ryhmässä ollaan (!!!!!!!) Kiitos luotettavalle sisäpiiritiedon levittäjätaholle Atelle.

Täältä ja täältä tullaan (toivottavasti) TTY! Maagista kierjekuorta odotellessa.

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

härreguud sähän pääset sisälle tty:hyn!!! ei mitää hätää!! loistavaa!! mua vähän jänskättää viel kun menee niin tiukille noi pisteet, mutta oon jo varautunu etten sit hirveesti masistele jos en satu viel pääsee..

anna kirjoitti...

Tiia: Jee! En uskalla riemuita vielä liikaa, mutta pidän superpeukkuja sun ja Jennin ja Linnean puolesta, että tekin tuutte samalla oven avauksella TTY:lle =D Älä vielä lannistu!

simssiliini kirjoitti...

Sade on moneen kertaan yllättänyt meidätkin, kun ollaan oltu kävelyllä. .-D Tosi hienoa, että melko varmasti olet pääsemässä TTY:lle! Kasalle tuli kanssa yhdestä paikasta tieto, että pääsykoe olisi mennyt läpi niin hyvillä pisteillä, että sinne pääsisi opiskelemaan! .-)

anna kirjoitti...

simssiliini: Kiitos sullekin! Ja onnea myös Kasalle! Eiköhän me molemmat johonkin kouluun vielä syksyllä mennä =D