Sivut

20130812

DIY: Tuuletusaukot

Löysin kirppiksellä eurolla vanhahkon trikookauluspaidan lyömättömällä lumileipardikuviolla. Paita olisi toki toiminut tuollaisenaankin, mutta tuhoamisvimma iski ja päätin kokeilla sen saksimista.

Leikkasin siis rintamuksen kohdalle vilautteluaukot. Laittamalla paidan alle jonkun värikkään topin, saa asuun kivasti lisäväriä. Mutta tiedättehän mut, ei mulla ole värikkäitä toppeja. Sen sijaan multa löytyy muutamia muitakin paitoja, jotka voisi käyttää saksien terällä. Ehkäpä niistä lisää myöhemmin.

Olen epäröinyt shortsien käyttöä kesällä, sillä pelkään polvieni näyttävän tältä ja tältä. Semi-kuumottavaa ja -kuvottavaa. Tässä siis spesiaalimateriaalia.

Lisää epätavallisuuksia:
Lymy-hymy lavuaarin pohjalla.
Parvekefiilistelyä Matrix-laseissa.
Epäilyttävä kakkakasalta näyttävä läjä on oikeasti etana, jonka löysin suusta syödessäni ostamiani pensasmustikoita. Hyi se maku, kun puraisin. Huuhtelin suun kymmenen kertaa ja pesin hampaat sata kertaa. Silti ällöttää...

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Jopas paidasta tuli hieno leikkelyn jälkeen! .-) Paidan kuviointi on kiva! Höh, tosi alhaista, että joku kehtaa myydä pensasmustikoita, jossa on etana! Harmitti niin sinun kuin etanankin puolesta! Maun täytyi olla todella paha, kun se ei lähtenyt monen suu- ja hammaspesun jälkeen. .-( Minulle kävi kerran niin, että tahmasin sormeni johonkin tosi sitkeään tahmaan, joka ei lähtenyt monen käsienpesutuokion jälkeen, vaikka käytin hulluna saippuaa. D-. Elämä on kuvottavaa!

A N N A kirjoitti...

simssiliini: Kiitos! Jep, kyllä luotto nyt vähän kärsii. Ikävä toi sinunkin töhnäepisodi. Hyvin sanottu tuo viimeinen juttu!