Sivut

20130828

Keskiviikko klo 15

Kiitän ylempää tahoa siitä, että tänään on vapaapäivä. Eilen oli Arkkitehtuurin laitoksen syyskarnevaalit, jossa meidät fuksit esiteltiin muulle arkkariporukalle. Hyvinkin luentopainotteisesti alkanut ilta vaihtui sitten melkoiseksi ryönäämiseksi, enkä ookaan koskaan aikasemmin reivannut opiskelutiloissa puolen yön aikaan.
Piirustussaleilla siemailtiin sopivasti ja kiltahuoneella kilisteltiin. Meillä oli jopa DJ. Toki salaseurahuoneet erikseen, joihin me päädyttiinkin sitten kun häätökäsky kävi kahdentoista jälkeen. Ankkalinna -nimisessä maanalaisessa huoneessa sitten vietettiin aikaa sinne vähän yli aamu viiteen ja kotiin pääsin nukkumaan kuuden jälkeen.
Heräsin kuitenkin jo ysiltä, uni ei vain riittänyt. Asiaan vaikutti kuitenkin ehkä enemmän kerrostalorapussa jylläävä putkiremppa ja betonikiviseinien poraaminen.

Tokihan noita opiskelijabileitä on tän kahden viikon aikana riittänyt joka toiselle päivälle, mutta piti päästä nyt fiilistelemään tota viimeisintä tänne. Tuntu hieman häiritsevältä mennä samalla bussilla kotiin nukkumaan, ku toiset menee sillä töihin, hmmm.

Ei mulla taida olla edes mitään kuvia, joita laittaa tänne, kun en muutamasta syystä kehdannut/uskaltanut kantaa kameraa eilen mukana. Muutenkin kamerointi on jäänyt kaiken suhteen vähemmälle, joten pakotan tähän vain parit epämääräiset. Ja tämän viikon aikana kun valjastan uuden puhelimeni käyttökuntoon, joutunette sietämään instagramtyylistä kuvaripulia niin opiskelijabudjetilla laadituista lounaista mun aamulla syvällä harkinnalla valittuihin sukkakuviin. Or not.
5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

mäkin haluun sinne :-( kuulostaa tosi kivalta! ja instagram kans!

Kasa kirjoitti...

Oho, jopas teillä menikin myöhään. .-D Hyvä ettei kouluun tarvinnut lähteä tuon jälkeen. .-D Paljon rinkuloita tossa vikassa kuvassa!

Fiku kirjoitti...

Jopas on juhlia! Hauskaa, että järjestetään ajanvietettä. .-) Mä haluisin päästä jo eroon koko lukiosta ja päästä opiskelemaan kanssa jotain kivaa. .-> Pöh, hienoja kuvia!

Maanard kirjoitti...

lol mun kuva : d

A N N A kirjoitti...

Tiia: No joo! Uskon, et osaisit arvostaa noita bileitä jopa enemmän kuin minä =D

Kasa: Juu, kiva tosiaan, ettei tarvinnut liikkua mihkään keskiviikkona!

Fiku: Eiköhän ens vuonna sitten =)

Naama: No joo!