Sivut

20130902

Helpompaa olis leikata kaljuksi



Hyvää syyskuuta.

Lähetin Cybershopille kuvan siniseksi värjätystä hiuksistostani tossa yksi päivä. Peukut pystyyn, josko voittaisin joka kuukautisen 50 euron lahjakortin arvonnan ja saisin vähän himottua masuunaa uusiin väriputeleihin. Tällä hetkellä taistelen värivalintojen kanssa, sillä en luonnollisesti osaa päättää millä sävyllä karvani värittäisin.
Valintaa täytyykin miettiä erityistarkoin, sillä viimeksikin kohtalokas sininen väri pysyi päässäni ainakin pari kuukautta, minkä jälkeen se vihersi vielä toiset mokomat ja nyt se on pysytellyt tuossa hailun vihreän ja hopeisen paikkeilla muutaman kuukauden. Nyt aletaan kuitenkin olla jo voitolla oman tutun värin puolesta. Mun kohdalla suoraväreistä voidaan nimittäin puhua kestoväreinä. Tai mistä sitä tietää, kuinka sitkeää tököttiä seuraava kokeilu oikein onkaan.

Surkuhupaisinta tässä on ehkä se, että kun väri vielä sinnitteli hiuksissa, porasin haluavani sen pian pois, mutta nyt kun se viimein alkaa haalistua, ei kun vain uutta möhnöä kuontaloon. Joutunette siis sitten myöhemmin kuuntelemaan urputustani samaisesta aiheesta, jos kerran pääni suunnittelin värjäyttävän. Sorit jo etukäteen.

Vihreään ehdin jo niin tottua, että ehkäpä valitsen sen seuraavaksi, mutta ideoita ja ehdotuksia kuuntelen oikein mielelläni. Keltainenkin kiinnostaa ja jollain häiritsevällä tavalla myös pinkki. Violetti on tosi jees, mutta vain harmaansävyisenä tai ainakin vaaleana. Sinistäkään en kokonaan sulje pois, vaikka se onkin jo kokeiltu juttu. Hankalaa.

Kokosin tohon ylemmäs ehdokkaita sekä vaihtoehdoiksi että inspiraatioksi. Mitä mieltä te ootte?

9 kommenttia:

Virve kirjoitti...

Kaikki on hyviä väriä kunha mä saan olla värjääjänä! :) peukut pystyssä ootan täällä et voitat ton kilpailun!

anna kirjoitti...

Virve: No vähän tota mieltä mäkin oon! Ja toivon kans voittavani, koska pitänee pian valita ostanko hiusvärejä vai bussikortin =D

Kasa kirjoitti...

Jopas onkin paljon villejä värejä! Päätöshän on sinun, mutta mä en ainakaan suosittelisi vihreää. Liila ja pinkki on sellaisia värejä joista mä puolestaan tykkään. .-D Jos et muuten selviä päätöksestä niin heitä vaikka noppaa. .-DD

anna kirjoitti...

Kasa: Kiitos tuumailuistasi! Ja toi noppa tuntuu olevan mainio vaihtoehto kaikkeen =D

Tiia kirjoitti...

toi tollanen persikan/korallin värinen ois aika kiva ja jännä!

Sanni kirjoitti...

Vihertävä oli kiva, joten ehkä sitä taas tai sitten violetti? :)

Fiku kirjoitti...

Voi minua, olen ihan jäljessä blogisi lukemisessa! D-. Tosi hienoja hiuskuvia ja kissa! <3 Toivottavasti voitat lahjakortin. .-)

anna kirjoitti...

Tiia: Jep, se olis! =D En yhtään aatellu sitä kivana ennen ku näin ton kuvan!

Sanni: Violetti olis kyllä ihana. Mut onko se liian tyttömäinen mulle? =D

Fiku: Hei kiitos! Mäkin toivon =D

Sanni kirjoitti...

Ei nyt varmaan, etenki jos se ois tosiaan sellanen vähän harmaaseen menevä sävy :D