Sivut

20130903

MITÄ

Tänään ei tosiaankaan ollut ihan tavallinen päivä. Aamu vaikutti ihan tavalliselta: puuron syömistä, uutiset, hiusten harjaus.

Viimeistään iltapäivällä kahden jälkeen alkoi tapahtua: spessubussi starttasi yliopiston edestä ja kierrettiin vähän Hervantaa, kyytiläisille tarjottiin ilmaseksi mäkkärin legendaariset euron juustot, kaljaa ja siideriä sai veloituksetta, kierrettiin Tamperetta ja lopulta päädyttiin Särkänniemeen, joka oli jo viime viikolla painunut talviunilleen. MUTTA EIPÄ SITTENKÄÄN. Meille fukseille oli vuokrattu käyttöön keinukaruselli ja tornado! Lisäksi mustaamakkaraa jaettiin kaljan kanssa kaikille halukkaille. Kävimpä sitten kokeilemassa tutun keinukarusellin ja pitkän houkuttelun tuloksena myös tornadon. Kolme kertaa. Huh.

En siis koskaan aikaisemmin ole ollut yhdessäkään vuoristoratatyyppisessä laitteessa, joten itku ja purjo meinasi lentää jo pelkästään jonottaessa. Edes Naama ei ole kyseisessä tappomasiinassa koskaan istunut, joten mun kohdalla kokemus oli yhdellä sanalla kuvaten eeppinen.
Minä korkealla ilmassa, väärin päin. Ei ihan joka päivä käy näin.
Hyi saasta, varmaan 20 vuoden aikana patoutuneet fiilikset irtautui mun ruumiista huudon muodossa.
Aika siistiä olla TTY:n yliopisto-opiskelija.

Olisipa kuvia todisteeksi.

Tällästä tänään.

3 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Jos ei just oltaisi Mourumiitissä oltu Särkässä olisin varmaan kateellinen. .-D Aika jännää, että ilmaiseksi pääsitte tekemään kaikkea kivaa, wou! Mun mielestä tornado ei ole niin paha kuin väitetään enkä ole kertaakaan kiljunut sen kyydissä. .-D Kun ysillä oltiin Särkässä luokkaretkellä "suuttui" kaveri, kun en kiljunut yhtään. .-D

Fiku kirjoitti...

Jes, kivalta päivältä kuulostaa. .-) Tosi hauskaa, että ilmaisia juttuja viljeltiin. .--D Minä olin oudon rauhallisena tuossa tornadossa. .-o

A N N A kirjoitti...

Kasa ja Fiku: Höh, nyt toi mun kokemus ei tunnu niin jännältä, jos se kerran ei oikeesti hätkähdytä ketään muutakaan =(