Sivut

20130906

Päätöntä

Tsemppaan täällä itteeni huomista varten, jotta saisin raahattua sekä oman ruhoni että vaatehuoneellisen piirtustustarvikkeita kouluun. En oo tottunut viettämään lauantaipäiviä koulussa, mutta oma on vikani ja häpeeni, sillä työt alkaa kasaantua. Ei ehkä kauheen hyvä juttu näin vasta aloittaneena.

Tällä hetkellä työn alla on materiaalikontrastia painottava tilaharjoitus, jonka malli mun olisi huomenna tarkoitus kasata loppuun. Tekisi mieli suorastaan alottaa koko homma alusta, mutta koska kellot ei kulje sekuntiakaan taaksepäin, täytyy tyytyä tohon tämän hetkiseen. Lisäksi sitten hommana olisi vielä torstaina annettu historian tunnin tehtävä, jossa tarkoituksena on suunnitella opastekyltti Näsilinnan tiloihin. Tilojen tarkoituksen saa päättää itse, mutta kyltistä täytyy tulla ilmi sen yhteys Näsilinnaan ja ehkäpä myös sen käyttötarkoitukseen. Tossa alempana onkin muutama kuva "linnan" sisätiloista. Loput ovatkin sinne enemmän tai vähemmän kirjaimellisesti päättömiä.

Tässä vielä tämmönen.



Sininen valo ja mun UFFista löytämät farkut tuntuvat nyt jotenkin erityishyvältä yhdistelmältä. Toivottavasti tavoitan huomenissa samanlaisen inspiraatioin kuin nyt näitä kuvia katsellessa. Peilailin ja vääntelin gimpillä yhteensä varmaan kymmenen kuvaa noista Näsilinnan kuvista. Miksi nyt, kun tarmoa riittäisi, ei voi mennä ja tehdä? Mun täytyy odottaa Naamaa, joka kohta kurvaa tohon soralle "uudella" autolla, jonka se sai taataltaan, ja me mennään ällöttävästi pariskuntana yhdessä lidliin. (Älkää käsittäkö väärin) Onneks tähän aikaan lapsiperheitä ei oo enää kaupassa.

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Höh, tylsää, että elämä menee lauantaikouluksi, kun liian monet tehtävät kerääntyvät. .-( Voimia ja inspiraatiota! <3 Uskon, että nykyisillä suunnitelmillakin saat hienot työt aikaan. .-) Hienoja kuvia!

anna kirjoitti...

simssiliini: Onneksi mun viikonloppu oli muuten aika pitkä, niin toi lauantai ei tuntunut niin tympeeltä. Ja kiitos!