Sivut

20130925

Varattuu tuuttaa, aivoni buuttaa, askel on katkonaista

Selailin tossa äsken yli vuoden vanhoja postauksia (mitä en kuitenkaan suosittele kovin monelle teistä), ja huomasin että sillon osasin käyttää hymiöitä blogikirjotuksissa. Nyt oon kuitenkin jo niin kovanaama, ettei ylimääräisten erikoismerkkien tunkeminen teksteihin epäilyttää. Tai sitten oon tosi vakava. Tai tylsä. Ihmisten elämässä oon kuitenkin melko iloinen, mutta hymyillessä näytän huumatulta laiskiaiselta.









Täs lähiaikoina on kuitenkin tullut revittyä puolet varpaankynnestä irti (toinen puoli saa odottaa ens viikkoon), kudottua kaks ja puoli villasukkaa, tehtyä aikamoisia löytöjä materialistisissa merkeissä, missattua viinifestarit, leikeltyä kapalevyä enemmän kuin tarpeeksi, moikattua Kaihoa, Virveä ja muita hulluja, paistettua punajuuria ja tarjoiltua kaljaa gerbiilille.

Perjantaina pitäis uskaltautua meidän laitoksen ja raksalaisten yhteisille sitseille. Eli sellaiseen hienompaan tapahtumaan, jossa syödään ja juodaan, no, hmmm, hienosti. Vaatteetkin täytys kai olla mekontapasta, korkkarijuttua tai jotain vastaavaa. Nyt on alkanut koko juttu jo vähän epäilyttämään, mutta eiköhän joku välillä vähän sivistävämpi puuha tee ihan hyvää mulle.

P.S Koska mun blogin päivityksen on ollu nyt semisti tämmöstä soopaa vaan, lupaan et julkasen jonkun erikiinnostavan DIY-projektin pian. Ne on päässy vähän kertyyn.

3 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Ah jes, pelastit minut juuri koulutehtävien tekemiseltä, nyt lykkääntyi niiden aloittaminen muutamalla minuutila kun lueskelin postaustasi. ,-) Mäkin toisiaan luen vanhoja blogitekstejäni ja häpeän tai fiilistelen innoissani sen aikaisia juttujani. .--D Hui, mua jotenkin ahdistaa tuollaiset hienot tilaisuudet, lintsasin ysien juhlapäivän ja jätin wanhojen päivän ateriankin väliin. .-P

Fiku kirjoitti...

Vau, upeita kuvia taivaasta. .-D Oho, tossa vikassa kuvassa on kyniä! En tajunnut ekalla katselukerralla. .-D Joskus, kun yritin repiä varpaankynsiä, hajosi sormenkynsi ja varpaankynsi jäi ehjäksi. .--D Paljon oletkin saanut aikaa. .-) Pöh, kivaa soopaa! .--)

anna kirjoitti...

Kasa: Ole hyvä vaan! =D Mun pitäisi ainakin ihan selkeesti välttää tota vanhempien postausten lukemista... Ja joo, huomenna toi hienostelu koittaa!

Fiku: Hei kiitos! Kuulostaa aika inhalta toi kynsitarina =s