Sivut

20130927

DIY: Teippileikkiä

Ehdin jo varautua tän iltasille sitseille pähkimällä asun valmiiksi sekä askartelemalla korun kyseiseen tilaisuuteen. Nyt on kuitenkin sen verran kuumeinen olo, että taitaa ne baardit jäädä mun osalta väliin. Musta tuntuu, että burana ja punaviini ei olis muutenkaan toiminut kovin nätisti keskenään.

Alempana siis ylistystä jesarille ja sähköteipille koruohjeen muodossa.



Askarteluun tarvitset seuraavia juttuja: Teippejä (esim. jesari ja musta sähköteippi), pahvia, mattopuukon, pihdit, ketjua (melko isoa, jos käytät paksua pahvia), sakset ja neulan.




Leikkaa sopivat pahvin palat ja päällystä ne teipeillä haluamallasi tavalla, sekä yhdistä palat toisiinsa ketjulla käyttäen apuna pihtejä ja rei'ittämällä pahvit neulalla. Tosi helppoa.




Ehkäpä tolle korulle on käyttöä joku toinen kerta, kun sitsit jäävät muiden juhlittaviksi.
Mä yritän parantua kököttämällä tässä koko illan ja hörppimällä hunajavettä. Ehkäpä kutoa kiskasen vielä yhdet villasukat.

Tässä vielä biisi sopien melkoisen mainiosti teippipuuhasteluihin: Pariisin Kevät - Teippileikki

2 kommenttia:

simssiliini kirjoitti...

Repesin nähdessäni uuden sivupohjan, hyvin mielenkiintoinen ja hieno. .----D Harmillista että tuolleen ehti tauti iskeä ja jäi hyvä koru kayttämättä. .-( Tosi kivannäköinen koru. .-) Kuuntelin teippilaulua kommenttia kirjoittaessani. .-D

anna kirjoitti...

simssiliini: Kiitokset! Ensin mietin liekö tää uusi ulkoasu liian ronski, mutta alan jo tottua tähän. No joo, eiköhän tolle korulle vielä käyttöä keksitä =)