Sivut

20131008

DIY: Tussatut silmäkengät

Mutustan tässä koulun ruokalassa kyhäämääni hummus-ruisleipää ja kuuntelen Samuli Putroa. Jälleen, hups. Leivässä tosiaan on mutustamista, se kuivahti tossa päivän aikana ja mitä ilmeisimmin sen säilyttäminen luentokansion välissä sekä kansion päällä istuminen eivät parantaneet asiaa. Mutta ihan hyvältä silti maistuu.

Mulla taitaa olla joku hetkellinen fetissi silmiin, etenkin rumiin ja ällöttäviin sellaisiin. Mun fetissit on kuitenkin onneksi kausiluonteisia. Silmäpussejani tuskin koskaan tulen ihannoimaan. Harmi.
Mutta tässä tuotokset, jotka tussasin kirppikseltä löytämiini kenkiin.









Ihan näpsäkät!

Ajattelin alkaa kullata ajatuksiani vihkoon, jonka vähän aikaa sitten hankin. Ajatus kuulostaa niin hienolta, että lähes vaikea ryhtyä sanoista tekoihin. Yhtä hienolta kuulostaa huomiset arkkarisitsit, joihin menin tyhmyyttäni ilmoittautumaan mukaan. Viime kertakin kusi, joten katsotaan mitä nyt tapahtuu. Torstaina taas olisi luvassa Turmion Kätilöiden keikkaa Klubilla ja perjantaina tuparit.

En yhtään ihmettelisi jos mun meiningit olisi loppuviikosta tällaiset:
"Talonmies saa tippurin, ja sheikkaa niin kuin helistin."
Samuli Putro kertoo asiasta lisää.

5 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Jopas olet veikeät kengät piirtänyt, tai siis, värittänyt. .-D Vaikea uskoa, että ne alunperin olivat valkoiset. .-o Munkin täytyisi lähteä vihko-ostoksille, tuo nykyinen johon teen Fikulle lehteä tulee ihan just täyteen. .-D

Fiku kirjoitti...

Vau! Nuo silmäkengät ovat aivan uskomattomat! .-D Tosi hauska idea ja upea toteutus! En edes tajua, miten joku osaa piirtää noin upeat silmät! .-D Silmät on kyllä hienot. Hauska toimintakuva sinusta. .-D Tänään loikin kuviksen tunnilla niin lujaa, ettei mitään rajaa. .--D Tehdään sellainen toimintavideo. .-> Oi, kultavihko on upea! Jopa oli upea postaus. .--D

anna kirjoitti...

Kasa ja Fiku: Tuhti kiitos molemmille! Vihkojen osteleminen hamstrausmielessä on tosi kivaa ja yksi paheistani. Toimintavideo kuulostaa kiinnostavalta! =)

anna kirjoitti...

Kasa ja Fiku: Tuhti kiitos molemmille! Vihkojen osteleminen hamstrausmielessä on tosi kivaa ja yksi paheistani. Toimintavideo kuulostaa kiinnostavalta! =)

anna kirjoitti...

No pöh, tuli kahteen kertaan. Nönnön nönnön nöö.