Sivut

20131003

Tehtävälistalla talviuni

Mun kaikki kuvat oli sekalaisuuden lisäksi tosi värikkäitä. Siksi mustavalkoistin ne lähes kokonaan. Kapinoin. Näinä lokakuisina päivinä sellaiset eivät sovi teemaan. Ainoa, mikä saa väriltään olla jotain muutakin kuin harmaata, on taivas. Viidennestä kerroksesta taivasta pääsee tavoittelemaan helpommin.

Itekin olen ollut fiiliksiltäni aika valju. Oikeastaan koko ajan painaa päällä käsittämätön väsy, sänky houkuttelee jatkuvasti ja kahvia pitää juoda säännöllisin väliajoin jos haluaa saada jotain aikaiseksi. Heti, jos käyn vähänkin pitkälleni, nukahdan saman tien. Ensin luulin olevani vaan kipeä, mutta nyt alan google-diagnosoimaan itelleni vaikka ja mitä karseeta. Yleensä perinteinen syystympeys yllättää vasta tän kuun vikoina päivinä, kun ulkona alkaa olla yhtä pimeetä kuin haudassa.

Tekis mieli tunkee pää tyynyliinan sisään.
Ja nyt ei jaksa enää kirjoittaa ja nönnön nönnön nöö.

Siispä, musiikkia:

Sin Cos Tan - Trust

Alt-J - Tessellate
Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Garden

3 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Keskittyminen on kyllä vaikeaa väsyneenä. .-( Mulla onneksi koulu alkaa melkein joka päivä vasta puolenpäivän jälkeen joten nukkumiselle on kyllä aikaa. .-D Lepäile viikonloppuna, voimia. ♥

A N N A kirjoitti...

Kasa: Jep. Maittaisi kyllä tommonen järjestely kuin sulla... =D

Fiku kirjoitti...

Sanos muuta. Joka päivä väsyttää ihan kammottavasti. .-( Onneksi huomenna täytyy mennä kouluun vasta kymmeneksi. Saa vähän pidempään nukkua. .-)