Sivut

20140325

Se pirulainen tekee viivoja huoneistoon, senkin aurinkoInnostuin kun näin pusikossa jotain keltaista, mutta ne ei ollu leskenlehtiä. Ne oliki muovia ja roskaa, hyi ihmiset. Mun uudet lenkkarit onkin neonoranssit ja niissä toimii tuuletus (kunhan vaan juoksee tarpeeks kovaa). Taas saa opetella käyttämään aurinkolaseja ja lippiksiä. Täytyy mennä istuskelemaan puistoihin muuten vaan, että on sit valmiina totuttautunut pussikaljotteluun. Mä luulin, et pussikaljotellessa juodaan siwan muovipussista kaljaa pitkillä pilleillä. Taas saa odottaa, kunhan Aten ghetto blaster taas pärähtää käyntiin. Siitä alkaa kesä.

Mutta muutakin on luvassa, sillä tuun viettämään mojovan osan lomasta joko Anttilan alakerrassa tai Sokoksen liepeillä mansikanmyynnin parissa. Se on vähän ku omaa sieluaan myis, mutta silti mä löydän itteni sieltä vuosi toisensa jälkeen, ei luoja. Onneks sentään tein uuden aluevaltauksen ja lohduttaudun suuremmalla tuntitaksalla.

Nyt on ihan tyyni fiilis, sellanen aika kolee, niin ku vois sanoa. Ihan kuin mun maa järähtelis, mut oikeesti tiedän sen olevan vaan noi kaivaustyöt tossa lähellä.

2 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Lumien sulettua tosiaan tulee esille kaikki moskat ja roskat, mitä jotkut ajattelemattomat ovat maahan heitelleet, typeriä kun ovat. Hienoo että sait töitä ja vielä paremmalla palkalla! .-)

Fiku kirjoitti...

Höh, roskaajat on vammasia. .-< Neonoransseilla lenkkareilla on varmasti kiva juosta. .-> Voimia mansikkamyyntiin ja onnea uudesta aluevaltauksesta. .-)