Sivut

20140401

DIY: Kultainen korvamato


Noiden ketjujen piti ylettyä vyötärölle saakka, mut korvat sanoi ei. Mut mä odotan muutakin kultaista lähiaikoina, nimittäin mun ja Virven pakettia. Sieltä pitäis tulla collegepaita faaraon kuolinmaski printillä.

Sit mä päätin, etten pakota täällä omaa naamaani niin paljoa, joten saatte vaan puolikkaita ja yhden kokonaisen sieraimen. Sierain kuulostaa muuten joltain Lähi-idän maalta, se vois sijaita vaik Saudi-Arabian vieressä.

Sitä paitsi mulla on kauhee eläinhätä, sillä eilen meidän laitoksella juoksenteli vapaana yks aika iso siisti koira ja tänään silittelin kahta kissaa meidän yhden assarin kotona. Pitää hankkia eläimiä. Sit katottiin Naaman kaa Batman Begins ja Dark Knight, niissähän on lepakoita. Luonto-ohjelmassa taas sanottiin, että vaippapaviaani naaras on valmis parittelemaan, kun sen peräpää on täysin turvonnut. Onneks ihmisillä ei oo sama juttu.

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Nuo ketjukorvitset on tosi siistit! Pitää löytää kevyempää materiaalia, niin pidemmät korvat kestävät paremmin! .-> Sierain! Kieltämättä voisi olla Lähi-idän maa, kun huomautit. .-D Oi, eläimet on niin suloisia! <3 Jes, Batman-leffat varmasti auttavat hätääsi. .--D Isin kanssa pitäisi katsoa jokin Batman-leffa, mutta ei olla muka ehditty. .--s Hyh.

anna kirjoitti...

Fiku: Hei kiitos! Mäkin tykkään noista aika paljon =D Erityisen hauskaa niitä on pitää hiukset auki, kun ne näkyvät vain osittain silloin. Ja aina pitää löytää aikaa Batmanille! =0