Sivut

20140427

Laser&Strobo

"Paris" - M.O.O.N (Hotline Miami OST)

Mä hengitän hiekkaa, mut se ei haittaa, koska juon paljon vettä päälle. Vaikka noi kuinka räjäyttää kalliota tossa vieressä ja vaikka kuinka noi autot pöllyyttää paskaa, niin se ei haittaa, koska mä löysin vahingossa taskusta salmiakkia, kun odotin bussia. Kahdenkytäviiden sentin mustan auton, ja sen mä annoin Naamalle nimipäivän kunniaksi toissapäivänä. Harva edes tietää sen oikeeta nimeä, mut harva tietää edes mun nimeä, vaikkei mulla edes ole toista kutsumaniemä. Ei se haittaa, koska en halua olla kuuluisa.

Ja mua vähän huolettaa, koska ensinnäkin pakon edessä joudun suorittamaan facebookissa arkikuvahaastetta, ellen sitten halua saada kummitätiäni pettymään. Sit facebook ehdottaa mulle tosi karmivia ryhmiä: ratsastajat, häät 2014, vauva 2014 ja veikkauksen pelimyyjät. Mitä mä oon tehnyt internetissä väärin? Noi pistää kuulkaa aika paljon paineita.



Mä ajattelin, että toi biisi sopis hyvin tähän gifiin, jonka tein yhestä mun Kankaanpää aikasesta kuvistyöstä. Se on vähän epileptinen, mutta niin oon mäkin nyt, koska vappuaatto lähestyy. Niin moni asia tiivistyy just sille päivälle, illalle ja yölle - ehkä jopa vähän seuraavallekin päivälle.

3 kommenttia:

Kasa kirjoitti...

Uh tuo välkekuva, pakko rullata sivua silleen ettei se näy. .-D Mulla pyöri yhdessä vaiheessa jatkuvasti jotain vaippamainoksia vähän joka sivulla, kun olin yhdellä vauvafoorumilla jotain keskustelua käynyt lukemassa. .-D

Tiia kirjoitti...

Hei upee gif!! Tollanen naamari vapuks! Mä oon iha täpinöissä jo sinne tulosta, katotaa saanko viel sydärin täs lähipäivinä

anna kirjoitti...

Kasa: Voi ei, täytyy nyt alkaa miettiä millä sivuilla käy, ettei joudu nolojen mainosten uhriksi!

Tiia: Olis kyl hieno naamari =D Ja yritä nyt kestää, vappuaattona on niin paljon muutakin kestettävää!