Sivut

20150304



Kodomo - Concept 1

Selasin yks päivä tori.fi -sivua ja siellä oli myytävänä kanoja, eikä ne maksaneet kuin 25 euroa kappaleelta. Oikeasti etsin sieltä kivoja legoja, mut ei niitä oikein löytynyt. Katoin myös eBaystä Harry Potter -legoja, mutta niiden hinnat oli vähintäänkin triplaantuneet. Harmi, koska olis ollut kiva täydentää kokoelmia. Legot on sitä paitsi tosi käteviä suunnitellessa kouluprojekteja, kun niiden avulla voi helposti tutkia erilaisia tiloja harkkatöitä varten.

Tossa yllä on kans pari arkkitehtuurin ammattikurssiin liittyvää keskiöisen herpaantumisen tuottamaa lopputulemaa. Rämpyttämällä ctrl ja zetaa voi saada aikaan jotain ihan posketonta. Photoshop + pikkutunnit.

Onneks sain kuitenkin deadlineen mennessä kasaan jotain jopa ihan uskottavaa. Mikähän siinäkin on, kun joka tapauksessa hommat venyy yöhön saakka, vaikka kuinka tekisi töitä alusta asti? Ainakin voi sanoa antaneensa kaikkensa. Hiukan mua kutkuttaisi esitellä näitä kouluprojekteja täällä blogissakin, kun ne on kuitenkin niin iso osa mun elämää - itse asiassa tällä hetkellä 99,9999 prosenttisesti. En tiedä kuinka ne mahtais kiinnostaa muita, mutta en kyllä mee takuuseen siitäkään, että nää muut jorinat on sen enempää uutiskynnystä ylittäviä. Joten varautukaahan ja ottakaa kiinnostuskiikarit esiin!

4 kommenttia:

HANKA SAINA kirjoitti...

Täältä ilmoittautuu yks, jota kiinnostaa himona kaikki arkkitehtuurin liittyvät höpinät ja koulujutut! Nimim. arkkitehdiksi haluava.

anna kirjoitti...

Hei mahtavaa! Voisin sit vilauttaakin täällä jotain juttusia liittyen arkkitehdiksi opiskeluun! Jos saan udella, niin ootko hakemassa Tampereelle, Ouluun vai Otaniemeen? :-)

HANKA SAINA kirjoitti...

Ouluun ensisijaisesti. :) Viime vuonna en saanut opiskelupaikkaa, mutta tänä vuonna hanakammin hommaan kiinni. Toivon todellakin et tänä vuonna tärppäis ton opiskelupaikan suhteen! Kaikki vinkit siis erittäin tervetulleita.. :P

anna kirjoitti...

Okei! Oikeella asenteella vaan, niin sillä pääsee jo tosi pitkälle. Mäkin pääsin tonne puolisäkällä, kun alkupisteet oli surkeet, mutta pungersin piirustuskokeet raivolla läpi ja täällä ollaan :-D Ja tosi paljon tsemppiä ja onnea sulle ennakkotehtäviin ja muihin pääsykokeisiin!