Sivut

20120716

1h + kk + kph

Ompas virallinen olo. Kävin tänään rustaamassa allekirjotukseni vuokrasopimukseen ja muutto omaan ekaan kotiin tapahtuu tosiaan tuossa pitkin elokuuta. Kyseessä on siis 29 neliön yksiö Kankaanpäässä ja ihan hyväkuntoinen sellainen. Lisäksi keskustaan on semmonen vajaa puoli kilometriä ja opistolle reilu kilsa. Mutta tässä olisi vielä vähän tänään paikan päällä otettuja kuvia.
Keittiön värimaailma on tosiaan kaappien osalta aika kivan räkäinen, mutta ei nuo oranssinruskeat välitilan laatat nyt nekään aivan sijoitu mun ykköstoiveiden listalle. Mutta näillä mennään, ja koska muuten asunto oli tosi jees ja edullinen, niin kyllä mä nyt yhden vuoden voin elää räänruskeassa köökiympäristössä. Ainakaan ei ehkä tuu lihottua niin huikeasti, sillä noi värit on tosiaan aikamoisia ruokahalun tappajia!
Kylppärissä retroteema muovimattoineen ei onneksi jatku, sillä putkiremontin ansiosta veski näyttää oikein käyttökelpoiselta ja muutenkin kivalta. Kyllähän siellä kehtaa suihkutella.

Ja ennen kuin ehditte udella tupareiden perään, niin kyllä vaan, sellaisetkin olisi jossain kohtaan luvassa!

4 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

Onnea uuden kodin johdosta! On varmaan ihan sairaan siistiä muuttaa ekaan omaan asuntoon. Itsellä se on vielä jossain tietämättömässä tulevaisuudessa.

Kukakohan nuo keittiön laatat ja värit muutenkin on suunnitellut. Aika järkyttävät :D Mut sähän voit koittaa keksii jotain jolla peität noi laatat. Vaikka vuoraat ne sinitaralla ja valokuvilla piiloon tai jotain :)

Anna kirjoitti...

Lilja: Hei kiitti! Ja joo, onhan se omalla tavallaan jännää kokeilla omia rahkeita ja sitä mihin ne loppujen lopuks oikeen riittääkään.
Vau! Lisäksi luit mun ajatukset, koska oikeesti suunnittelin piilottavani noi laatat jotenki =D Pitää vaan kattoo, et teen sen paloturvallisesti, ettei mun hellalla porisevat keitokset vaan sytytä tuleen mahdollisia valokuvaviritelmiäni!

ira kirjoitti...

Hei onneksi olkoon uudesta kämpästä ! Ite vähän samanlaisissa tunnelmissa tällä hetkellä ja mä jopa laitoin tän mun bloggailunkin uusiksi!

http://irasdecorate.blogspot.fi/ käy kattomassa :))

Anna kirjoitti...

ira: Joo, kiitos ja luinkin sun ja Benkun muutosta facebookista =D Onnea vain teillekin! Meen kurkkaamaan uuden blogis =)