Sivut

20120719

Flirttivaarit

Ylöjärvi on pervompi paikka kuin ikinä osasinkaan kuvitella! Tai ainakin kauppakeskus Linkin edustalla ja mun mansikkakojulla asioivat vanhemman puoleiset pappashenkilöt ovat osoittautuneet melkoisiksi (Turmion Kätilöitä lainaten) Irstauden Ilosanoman levittäjiksi.

Käytännössä joka päivä saan kuulla jotain, toivottavasti myös vitsillä heitettyjä, letkauksia ulkonäöstäni tai muuten vain edutamastani sukupuolesta. "Voi KUMPA mä saisin sut tonne mun pakettiautoon!" ja "Mansikat on melkeen yhtä makean näköisiä kuin myyjä!" -tyylisiä juttuja kuuntelen tietty erityisellä mielenkiinnolla ja hymyillen asiakaspalveluhenkisesti kyllää nyökytellen. Herkkähipiäisemmälle ihmiselle kuin minä, nuo papat, vähintäänkin 40-lukuisine iskureploineen, olisivat varmaan Kuruntien pituinen miinus työn huonoja puolia listatessa.


Purampa tästä hieman pöyristynyttä pientä mieltäni ja annan muutaman esimerkkikeskustelun viime viikolta.

Papparainen nro 1
Paappa pyöräilee kolisevan polkumasiinansa kanssa parkkipaikan läpi ja kurvaa kojulleni hymyillen iloisesti hampaattomalla suullaan:
"Saankos mä tänään mansikan vai suukon?"
"Tota noin, meillä olis tänään Polkaa tarjolla. Maista ihmeessä, se on tosi makea marja..."
"Enkö mä saakaan suukkoa?"
"Ota tällä kertaa vaan toi mansikka..."
"No, ens kerralla sit! Mä muistan tän!"
Pappa iskee varmaan jo melkeen kaihista sokeeta silmäänsä ja mäyssää marjan ikenillään mössöksi, kaartaa pyöränsä kaa pois ja mun tekee mieli vajota kojun alle piiloon.

Papparainen nro 2
Markus tuli yks kerta kattoon mua siihen Linkin eteen ja jutteli jotain siinä mun kanssa. Sit kun se oli lähtenyt, niin yks ovela vaari keksi tulla siihen heittään jotain settiä siitä.
"Mä näin sut sun poikaystävän kanssa. Eikös vaan se ollukki sun poikaystävä?"
"Jaaha, sä siis vakoilit mua vai? Haha."
"Ei, kun mä vaan mietin, että toi sun poikaystäväs ei taida antaa sun nukkua yöllä ollenkaa? Sellasia noi nuoret parit vähä on!"
"Ööö?! Niinhän ne on...?"
"Mutta arvaas mitä mä öisin teen?"
"Et ainakaa nuku?"
"Mää nään kuule joka yö susta unta!!!"
Sit vaari alkaa köhiä, eli ilmeisesti nauraa jutulleen ja lähtee pois. Joo, okei, kiitos tästä tiedosta.

Papparainen nro 3
Mun myyntivuoro oli just loppumassa ja järjestelin tyhjiä mansikkalaatikoita pinoon siihen kojun viereen. Sitten siihen pöllähtää taas yks vanhus katteleen marjoja ja myynkin sille yhden litran. Se ei vielä meinaa lähteä ja jää jutteleen siihen:
"Tiedätkös, tällai vanhempana sitä tykkää tiirailla tommosia näpsäköitä nuoria tyttöjä. Ei sitä enää uimahallissakaan halua kattella niitä vanhoja ja kurttusia ämmiä, kun niillä roikkuu tissit ja pyllyt ja kaikki. Jalatki on täynnä sitä... no, sano nyt..."
"Ai, selluliittiä?"
"Nii, just sitä! Sää noi jutut tiiätki, vaikkei sun peppus oo semmosta nähnykkää!!"
Voi, mahtavaa! Itsetuntoni kohosi nyt huippuunsa!

Onneks noi letkautukset voi ottaa vaan huumorilla, eihän tota hommaa muuten jaksaiskaa. Osa niistä ukeista on kyllä ihan mukaviakin. Kerran yks antoi mulle oikein banaanin, päärynän ja pullan palan evääksi ja hakipa vielä kahvinkin. Kävi mulla tosin mielessä, et mitähän tyrmäystippoja sinne sekaan on sujahtanut, mutta söin ja join kaiken kuitenkin pahimpaan nälkääni. Mutta se on varma, että mitä kuumempi kesäilma sattuukaan olemaan, sitä kuumempana tuntuvat noi paapatkin käyvän juttujensa kanssa. Tällä kertaa en sit toivokaan ihan niin helteistä kesää, jos sitä vaikka säästyis pahimmilta heitoilta... Onneks sen ikäsillä on yleensä jo potenssiongelmia.

3 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Hyi kamala, etenkin noi papparaiset nro 2 ja 3 sai kyllä semmosen inhoirvistyksen naamalle että ei hyvää päivää. Aika hyvin kyllä jos pystyt ottaan tommosen huumorilla - mä kun ite oon onnistunu järkyttyyn jo siitä miten känniläiset saattaa kommentoida ulkonäköä ja halujaan jossain niinkin absolutistisessa ympäristössä kuten festareilla, niin jos kerran on viä tommosta että selvät miekkoset tulee heittään jotain vastaavaa settiä _työpaikalle_... Jooh :D
Ei varmaan hirveesti helpota siihen jos kojun takana seisoskeleminen tuntuu tympeeltä jo valmiiksin. Toivottavasti tää kesä nyt ei oo töiden vuoks ollu ainakaan kokonaan ihan perseestä. :/

Anna kirjoitti...

Sanni: Itekin oon helpottunu, et en ota noita tosissaan. Huumori on kaveri. Mut ei yks kesätyö voi mun kesää (kokonaan) pilata =D

ira kirjoitti...

voi eeei! täähän kuullostaa ihan munkin työpäivältä.. :D oon siis tällä hetkellä R-kioskilla töissä ja siellä käy myös ties minkälaista pappaa ja vähän nuorempaakin miestä heittämässä välillä ihan hirveitä juttuja.. :D siinä sitte pitäs olla hyvä asiakaspalvelija ja kiltisti nyökytellä vaan? :D mutta onneks se huumorintaju löytyy! yleensä mä naureskelenki eka vähän niille ja sitten pyydän ystävällisesti poistumaan jossei ne osta mitään tai sellasten rivouksien huutelu jatkuu.. :D